Hiába szirénázott a mentőautó az autópályán, az audis egyáltalán nem akarta elengedni, sőt inkább kihasználta a megkülönböztető jelzéssel mögötte haladó járművet és szinte rámászott az előtte haladókra. Így próbált meg pár perces előnyhöz jutni az autópályán a szabálytalanul közlekedő férfi. A videót a cikkünk alján nézheted meg.

Egyáltalán nem engedte el a mentőt

Nagyjából 20 percig haladt nagy sebességgel a szirénázó mentőautó előtt egy audis az M1-es autópályán Komárom és Tatabánya között múlt csütörtökön, kora este. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Mindennek a teteje

Az erről készült felvételt a Bp-i Autósok közössége kapta meg egyik olvasójától, aki azt írta a videóhoz, hozzászoktunk már ahhoz, hogy a közlekedők nem megfelelően viselkednek, de ez mindennek a teteje.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Vészhelyzet az autópályán

Az autós hol az ujját billegetve, hol a középső ujját mutogatva adta tudtára a mentősöknek, hogy nem fogják megelőzni őt. Ezzel durva veszélyhelyzetet teremtett az autópályán.

Száguldozott a belső sávban

A felvételen jól látszik, hogy az audis annyira rámegy az előtte haladó autókra, hogy sokszor alig fél méter van a két jármű között, miközben száguldoznak a belső sávban.

Abnormális férfi

A videón jól hallatszik a mentősofőr hangja, aki nem titkolja: nem hisz a szemének, teljesen abnormális az Audit vezető férfi. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nagy baj történhetett volna

Ha az audis balesetezett volna, a mentőben lévő, súlyos állapotú hölgy ellátása is később történt volna meg. Szerencsére végül senkinek nem esett baja. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Itt az esetről készült videó

Kiemelt kép: részlet a videóból