A kormány alatt üres sörösdobozt találtak, ebből arra lehet következtetni, hogy a tök részeg sofőr menet közben is piált. Nem csoda, hogy megijedt valamitől, ami nem is volt ott, majd elrántotta a kormányt és nekicsapódtak az aluljáró falának.

Megijedt egy autótól

Egy középkorú férfi a Toyota Hiace mikrobuszával ment szombat délelőtt a 22. kerületi Gyár utcában a Nagytétényi út felé. A sofőr állítása szerint a Fékező utca után a balra ívelő kanyarban egy szembejövő autótól megijedt és elrántotta a kormányt jobbra. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Látványos rombolást végzett a kisbusz

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Kidöntötte a táblát

A szegélynek hajtva felugratott a füves rézsűre, így haladt nagyjából 30 métert, majd kidöntötte a 6-os főút alatti aluljáró bejáratánál álló beton villanyoszlopot. Szerencséje volt, hogy a mikrobusz nem borult az oldalára.

A kisbusz eleje sérült meg

Nem voltak bekötve

Sem a sofőr, sem szintén férfi utasa nem használta a biztonsági övét, ezért a baleset pillanatában az utas megtámasztotta magát a kesztyűtartón, amitől több helyen eltört az egyik keze, valamint a szélvédőbe is belefejelt. Ettől függetlenül kiszállt és eltávozott a helyszínről.

Fél sávon haladt a forgalom

Azonnali műtét

A helyszínről lelépő utasnak mivel nagyon fájt a keze, a budafoki rendelőintézetben jelentkezett, oda pedig mentőt hívtak, mert azonnali műtétre volt szüksége.

Sörösdöboz a kormány alatt

Piás sofőr

Kiderült, hogy a sofőr és az utasa is alkoholt fogyasztott, a kormány alatt üres sörösdoboz volt, ám az erősen ittas sofőr nem sérült meg, őt csak vérvételre szállították kórházba, majd visszahozták a helyszínre, ahol némi rábeszélés után elismerte felelősségét. A fővárosi hivatásos tűzoltók is kivonultak, áramtalanították a Toyotát. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fotók: BudaPestkörnyéke.hu/G.K.