Gyászolnak a mentősök. Az Országos Mentőszolgálat közleménye szerint munkába menet közben elhunyt Ördög János bajtársuk. A mentős munkába tartva lett rosszul, kollégái hiába küzdöttek az életéért, nem tudták megmenteni. 

Jászberényben dolgozott

“Ördög János bajtársunk 1971.07.03-án született Jászberényben, az Országos Mentőszolgálat bajtársai közösségéhez 2003-ban csatlakozott gépkocsivezetőként a Jászberényi Mentőállomáson. Azóta számtalan rászorulónak segített és százak köszönhetik neki életüket. Bajtársai az első pillanattól szerették és tisztelték Jánost, aki gyorsan a mentőállomás egyik központi figurájává vált” – írja közösségi oldalán az Országos Mentőszolgálat.  A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 252 ezernél is többen követnek minket

Kiváló mentős volt 

“Az ódaadó, mindig mosolygó és precíz életmentő egész lényéből áradt a jókedv és a segítőkészség, munkában és a magánéletben is mindenki számíthatott rá. Hivatástudata és kimagasló szakmai teljesítménye példát mutatott fiatalabb bajtársainak, ennek elismeréséül több dicséretben is részesült az évek során”. 

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Lesodródott az útról

Ördög János június 15-én, munkába tartva rosszul lett és lesodródott az útról. Perceken belül helyszínre érkező bajtársai hosszasan küzdöttek János életéért, de a jólelkű életmentőt minden próbálkozás ellenére sem sikerült megmenteni. Hiánya felbecsülhetetlen a kollégái számára. Az OMSZ mély együttérzését fejezi ki a családnak.  A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 252 ezernél is többen követnek minket

Kiemelt kép: Ördög János – Forrás: Facebook/OMSZ