Mikrobusznak csapódott egy KIA Ceed kombi szerdán délután a fővárosban. Az autót vezető fiatal nő hirtelen rosszul lett, és elvesztette uralmát járműve felett.  

Hirtelen rosszul lett

Szerda délután az M5-ös autópálya 20. kerületi szakasza alatt, a Nagykőrösi úti autópiac felől Pesterzsébet, Fiume utca felé vezető felhajtó ágon közlekedett egy KIA Ceed kombi, amelyet egy 30 év körüli nő vezetett. A felhajtó végénél lévő elnyújtott jobbkanyarban haladt, amikor hirtelen rosszul lett. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el. 

Mikrobusznak csapódott

Elvesztette uralmát a gépjárműve felett, a záróvonalat átlépve a bal oldalra sodródott, majd a szemből érkező Fiat Scudo mikrobusznak csapódott.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Súlyosan megsérült

A Ceedben rögtön kirobbant a kormánylégzsák, ám a sofőr hölgy így is súlyosan megsérült, a mentők helyszíni ellátás után kórházba szállították.

Kiszakadt a futómű

A Fiat olyan nagy ütést kapott, hogy a bal első futóműve is kiszakadt, a légzsákok ennek ellenére nem nyíltak ki, de mivel a két benne utazó fiatalember be volt kötve, egyikük sem sérült meg.

Kirobbant a légzsák

Komoly sérülést szenvedett a mikrobusz

Forgalmi fennakadást okozott a baleset

Nem sérültek meg a mikrobuszban ülők

Teljes útzár

A fővárosi hivatásos tűzoltók a helyszínre érve áramtalanították a járműveket, kiszabadítaniuk szerencsére senkit sem kellett. A baleset helyszínén teljes útzár volt, csak a BKV buszait engedték át. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el. 

Kiemelt kép: a baleset helyszíne. Fotó: BudaPestkörnyéke.hu/GK