Minden előzmény nélkül egyszer csak rosszul lett és ráborult a kormányra a néhány napja vásárolt Mitsubishi terepjáró sofőrje. Az autó irányítás nélkül haladt tovább és összeütközött a pont érkező 41-es villamossal.

Rosszul lett a sofőr

Szombaton kora délután egy Mitsubishi Outlander Plug-in Hybrid igyekezett a Szent Gellért rakparton észak felé. Információink szerint a Rudas Gyógyfürdőt elhagyva a 35 éves férfi sofőr hirtelen rosszul lett. Felhajtott a bal oldalon futó villamossínekre, majd ráborult a kormányra. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Összetörött a terepjáró eleje

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Irányítás nélkül

A Mitsubishi irányítás nélkül ment tovább, visszasodródott jobbra, majd ütközött az épp mellette elhaladó 41-es villamossal, amely a Vörösvári úti végállomás felé tartott. Az Outlander métereken keresztül a villamossal sodródott, mire végül lelassult és megállt.

Több gyalogos is alaposan megnézte, hogy mi történt

Kórházba vitték

A sofőrt rosszulléte miatt további kivizsgálás céljából kórházba szállították, utasa pedig, mivel nem használta a biztonsági övét, kifejelte a szélvédőt, ő is kórházba került könnyű sérülésekkel.

A villamosnak nem lett baja

Mozgásképtelen jármű

A villamos fedélzetén senki sem sérült meg. A fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították a mozgásképtelen járművet, majd segítettek autómentőre helyezni.

Tűzoltók is érkeztek

Elterelték a járműveket

A helyszínelés és műszaki mentés ideje alatt, nagyjából egy órán keresztül a 19-es a Clark Ádám tér és a Rudas Gyógyfürdő között nem közlekedett, a 41-es villamos terelve járt, nem érintette a Margit híd, budai hídfő és a Móricz Zsigmond körtér közötti megállókat, az 56A villamos pedig a Dózsa György tér és a Móricz Zsigmond körtér között nem közlekedett. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fotók: BudaPestkörnyéke.hu/G.K.