Meghalt egy autós a 7-es főúton Érdnél. A tragédiát nem baleset okozta. Kedden a Keleti pályaudvarnál szintén az autójában halt meg egy taxis. A 48 éves férfi infarktust kapott. 

Tragédia Érdnél 

Vezetés közben rosszul lett és árokba hajtott egy autós a 7-es főúton, Érd közigazgatási területén szombaton kora délután, a férfi meghalt – erősítette meg az MTI értesüléseit a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nem baleset történt 

Tájékoztatása szerint a sofőr egyedül utazott az autóban.Nem baleset történt, a haláleset körülményeit a rendőrség az általános közigazgatási rendtartás keretében vizsgálja – mondta a szóvivő.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Ellepték a rendőrök a Keleti környékét

Kedden írtunk arról, hogy legalább tíz rendőrautó érkezett a Keleti pályaudvarhoz fél 12 után nem sokkal, miután meghalt egy taxis.  A 48 éves sofőr infarktust kapott. A férfi vezetés közben lett rosszul, ám még félre tudott állni, az életét azonban már nem tudták megmenteni.

Szívinfarktus okozhatta a halálát

A férfi, miután megállt az autóval, elvesztette eszméletét, és hiába próbálták újraéleszteni, meghalt. A szemtanúk arról számoltak be, hogy a mentősök egy órán keresztül próbálták újraéleszteni a férfit. Az egyik szemtanú azt mondta, hogy közben „hallani lehetett, mintha a kocsi üresben járna”.

„Egy pici gyermek büszke édesapja volt”

Borsnak a férfi egyik ismerőse beszélt arról, hogy az áldozat még csak 48 éves volt. „Pityu remek ember volt, egy pici gyermek büszke édesapja, fantasztikus és keményen dolgozó ember” ~ mondta, hozzátéve, hogy már majdnem három évtizede taxisként dolgozott, szerette és tisztességgel végezte a munkáját.

Tisztességgel dolgozott

 „Tisztességgel dolgozott és sokat, hogy a családjának mindent megadhasson, értük élt és dolgozott. Jó ember volt, aki megérdemelte volna, hogy lássa felnőni a gyerekét, aki még tíz éves sincs. Ez abból is látszik, hogy utolsó gondolata is az volt, hogy a kocsiját félre kormányozza. Minden tiszteletem az övé” – mondta az ismerős.

Gesztesi Károly 2020-ban halt meg

Gesztesi Károly 2020 január 4-én Budapesten, a Nyugati pályaudvar közelében, a Ferdinánd hídnál vezette autóját, amikor vezetés közben rosszul lett, infarktust kapott. Kocsijával félreállt, ám hiába jött gyorsan a segítség és próbálták 50 percen keresztül újraéleszteni a színészt, az orvosok nem jártak sikerrel.

Ebben az autóban halt meg a színész

Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

Nagyobbik fia a helyszínre igyekezett

Mint korábban a LikeNews is megírta a baleset helyszínéről órákkal később szállítottak el a színész holttestét, nem sokkal azután, hogy fia, Máté megérkezett a helyszínre. A fiatal színész érthetően sokkos állapotban volt, tartotta magát, nem omlott össze, de látszott, hogy nem akarja elhinni a híreket. A rendőrök tájékoztatták őt a tragédia részleteiről, majd elhagyta a helyszínt. Nem volt elég ereje, hogy megnézze szeretett édesapja holttestét.

Imádta Budakalászt

Gesztesi Károlyt nemcsak családja, kollégái és barátai gyászolták, hanem gyászolt Budakalász is. A színész még Liptai Claudiával költözött a Budapest melletti településre és aktívan részt vett a helyi közösségi életben. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció