Egy otthoni biztonsági kamera rögzítette azt a videót, amelyen jól látszik, hogy egy biciklis ruhát viselő idősebb férfi óvatosan az ajtóhoz lopózik és megpróbál bemenni a házba. A felvétel a budai oldalon, Biatorbágyon készült, a helyi polgárőrség azt írja, hogy 100 ezer forintot kap az, aki megmondja ki ez a férfi.

Különös férfi

A titokzatos férfi sapkában és testhez simuló, amolyan bringás öltözékben próbált meg besurranni a biatorbágyi házba. A felvétel ugyan tavaly készült, de most ismét több betörés történt és a helyi polgárőrség szerint ennek a férfinek köze lehet a betöréssorozathoz. A videót a cikkünk alján nézheted meg. A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

Sorozatos betörések

A helyi polgárőrség oldalán így írnak: “Ismét betörés történt a biatorbágyi Ürgehegyen, valamint a sóskúti Öreg-hegyen is. A rendelkezésre álló adatok, információk alapján, az alábbi videón lévő személynek vélelmezhetően köze van a bűncselekményekhez. Kérjük, hogy ha valaki látja, felismeri, a keresett személyt azonnal hívja a 06-30/8684561-es telefonszámot, vagy írjon a [email protected] címre. Mint írják, ez a felvétel tavaly készült egy betörése során. Amint beérkeznek az újabb felvételek, közzéteszik azokat is.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

100 ezres nyomravezetői díj

A biatorbágyi polgárőrök azt is írják, hogy az ügyben a Biatorbágy Közbiztonságáért Alapítvány 100.000,-Ft nyomravezetői díjat tűz ki, az elkövető felderítése érdekében. Ezt a pénzt az kaphatja meg, aki olyan információval tud szolgálni, mely alapján a rendőrség eltudja fogni az elkövetőt és hivatalosan eltudja indítani ellene az eljárást. A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

Itt a videó a betörőről

Kiemelt kép: részlet fenti videóból