Összesen nyolcvankét kifejlett kendernövényt és hatvanöt palántát foglaltak le Érden a BRFK Kábítószer Bűnözés Elleni Osztály nyomozói. Elfogták a beszállítót és a dílert is.

A te sikered, a mi sikerünk! Gyere hozzánk hirdetésszervezőnek és vidd el minden hónapban a parádés jutalékod! A részletekért kattints ide!

A 43 éves budapesti lakos, T. Gergely Bécsbe utazott 2019. április 15-én, hogy Magyarországra marihuánát hozzon be. Még aznap vissza is érkezett, hogy délután leszállítsa a 65 kenderpalántát Érdre. Balszerencséjére azonban ekkor elfogták a rendőrök.

A ház pincéjében a nyomozók egy egész ültetvényt találtak, nyolcvankét kifejlett kendernövénnyel, ezen kívül öntöző-, világítás és szellőztetőrendszerrel is rendelkezett a pince. A házkutatás közben érkezett haza a 36 éves budapesti lakos, Sz. Bálint, akit szintén elfogtak.

A Kábítószer Bőnözés Elleni Osztály nyomozói a 65 kenderpalántát, a 82 tő kifejlett marihuánát és T. Gergely autóját is lefoglalták, továbbá a két gyanúsított mobiltelefonjait, laptopjait és a náluk lévő, közel kétmillió forintit és különböző valutákat is.

Sz. Bálintot kábítószer-kereskedelem bűntett miatt, T. Gergelyt pedig bűnsegédként elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntett miatt gyanúsítottként kihallgatták. A nyomozók a két férfit őrizetbe vették és indítványozták letartóztatásukat.

Alább a PoliceHungary videóját nézhetik meg a letartóztatásról, valamint a lefoglalt marihuána is látható a felvételen.