Balhéztak a budakeszi jelöltek. A veszekedés, amely dulakodásba fulladt, az egyik óvodánál tört ki, miután az ellenzéki politikusok plakátrongáláson kapták a fideszes jelöltet. Az ügy főszereplője az a Ligetiné Komáromi Gabriella, aki nemrég otthagyta az LMP-t, most pedig a kormánypártok színeiben indul Budakeszin.

Plakátrongáláson kapták budakeszi egyik fideszes képviselőjelöltjét – legalábbis ezt állítja Szemző Áron ellenzéki jelölt. Ligetiné Komáromi Gabriella a helyi óvoda vezetője ezzel szemben azt mondja, ő csak az intézmény körüli aszfaltozást ellenőrizte, miközben meglátta a földön heverő ellenzéki plakátokat és azokat az autójába rakta.

Ebben a pillanatban jelent meg a budakeszi ellenzéki tömörülés egy csoportja, Ligetinét állítólag kiszállították az autójából és videózni kezdték. A fideszes képviselőjelölt ezt nehezményezte és karjával eltakarta az őt rögzítő telefon kameráját. Ezután az ellenzéki csoportból valaki, kétszer ráütött a helyi óvoda vezetőjének kezére. Ligetiné az alábbi videóban részletesen mesél a történttekről.

A Fideszes képviselőjelölt és az ellenzéki képviselők is feljelentést tettek a rendőrségen.

Ligetiné Komáromi Gabriella egyébként LMP-s önkormányzati képviselő volt ebben a ciklusban. Néhány hónapja hagyta ott a zöld pártot és a Fidesz képviselőjelöltje lett Budakeszin.

Kiemelt kép: Ligetiné Komáromi Gabriella – Forrás: BK TV.hu