Előkerült a biztonsági kamera felvétele, ami rögzítette azt a brutális verekedést, ami végül a biztonsági alkalmazott halálához vezetett egy szállodában. A képek újabb részleteket is feltárnak a megdöbbentő eseményekről. A 27 esztendős érdi elkövető ügyvédje továbbra is arra hivatkozik, hogy védence önvédelemből ölt.

Halálos sérülés

Ahogyan arról a BudaPestkörnyéke.hu is hírt adott, egy szóváltást követően, dulakodás közben, éles tárggyal sebesítettek meg egy alkalmazottat egy békéscsabai hotelben. Az áldozat olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy életét vesztette. Támadója pedig elmenekült, később azonban feladta magát a Pest megyei Monoron. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Önvédelemből ölt?

A 27 éves érdi férfit egy hónapra letartóztatták. A gyanú szerint ő sebesítette meg halálosan a magyar ökölvívó-válogatott korábbi edzőjét, Szabó Sándor. K. Tamás azért került már a nyomozás elején rács mögé, mert az ügyében eljáró Gyulai Törvényszék szerint esetében fennáll a szökés, elrejtőzés vagy a bizonyítás meghiúsításának veszélye. Az egyébként büntetlen előéletű gyanúsított ügyvédje, Szabó Antal szerint védence önvédelemből ölt, és ezt a kamerafelvételek is bizonyíthatják. 

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

 Súlyos fejsérülések

„Védencemnek súlyos fejsérülései vannak, amit nyilvánvalóan nem saját magának okozott. Azt gondoljuk, hogy egy jogos védelmi helyzetben, végszükségben következett be a sajnálatos esemény” – mondta a jogász az RTL-nek.

Öklével próbálta megoldani

Tények által bemutatott kamerafelvételének tanúsága szerint a vendég az étterem egyik dolgozójával vitatkozott – indulatok nélkül –, amikor autóval megjelenik a későbbi áldozat, aki a találkozás után néhány másodperccel később máris az öklével próbálta megoldani a helyzetet.

Taktikai kesztyű is volt rajta

Az ügyvéd szerint az áldozaton egy kemény, műanyagbetétes, úgynevezett taktikai kesztyű is volt, amikor megtámadta a késelőt. Az előzményekről egyelőre nincs információ, tehát arról, hogy Szabó miért sietett a hotelbe, illetve miért ütéssel indított.

Agyrázkódást kapott a késelő

A híradó információi szerint a késelő agyrázkódást kapott a brutális verekedésben, ami még akkor sem ért véget, amikor a később elhunyt férfi erősen vérezni kezdett.

A barátnőt próbálta visszatartani

A felvételen látható egy harmadik férfi is, aki leginkább a késelő barátnőjét próbálta visszatartani, nehogy belekerüljön a verekedésbe. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A brutális felvétel

A halálos verekedés felvételét itt tudja megnézni, csak erős idegzetűeknek ajánlott!

https://tenyek.hu/video/videon-a-halalos-bekescsabai-keseles

Kiemelt kép: