Teljesen összetört egy személyautó Budapest 19. kerületében, amikor a sofőr nekivezette a járművét egy villamosmegállónak. A balesetben szerencsére személyi sérülés nem történt.

Villamosmegállónak csapódott

Egyenesen egy villamosmegállónak hajtott egy autós a 19. kerületben, az Ady Endre úton június 12-én. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nem tudni, hogy csinálta

Arról egyelőre nincs információ, hogy a sofőr miként vezette a megállóba az autóját. A kocsi vezetője tisztázatlan körülmények között rongyolt neki a megállónak.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Szétzúzta a megállót a sötét színű Audi

Az autó összetört, de sérülés nem történt

A baleset következtében az autó totálkáros lett, de a sofőr megúszta az ütközést. Személyi sérülés nem történt.

Egy villamos is kisiklott Kispesten

Egyébként éppen a 19. kerületi Ady Endre úton egy villamos is kisiklott. Szerencsére ennél a balesetnél sem történt személyi sérülés.

Kisiklott a villamos

Dolgoznak a villamos visszaemelésén

Visszahelyezték a villamost a sínekre

Lezárják a fél budai alsó rakpartot

A BKK egy közleményben jelentette be, hogy lezárják a fél útpályát a budai alsó rakparton a Margit hídtól a Halász utcáig, valamint a pesti oldalon a Széchenyi rakpartot a Jászai Mari tér és a Markó utca között vasárnap déltől egy tüntetés előkészületei miatt – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) szombaton az MTI-vel. A közleményben azt írták, a korlátozás vasárnap 12 órától hétfő 6 óráig lesz érvényben. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: 19. kerületi baleset – Források: MTI/Mihádák Zoltán