Villamossal ütközött egy autó Ferencvárosban péntek délután. A gépkocsi vezetője a tilos jelzés ellenére kanyarodott. Több baleset is nehezíti a közlekedést Budapesten és környékén.

Villamossal ütközött egy autó

Villamossal karambolozott egy személyautó Budapest 9. kerületében, a Soroksári úton, a Vágóhíd utca közelében. A balesetnél a fővárosi hivatásos tűzoltók végzik a műszaki mentést. Az egység áramtalanítja a gépkocsit. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Piros lámpánál ment át az autó

A BudaPestkörnyeke.hu helyszíni tudósítója szerint az  autó sofőrje úgy döntött, hogy a piros jelzés ellenére a Vágóhíd utcába.

Ez az autó ütközött a villamossal

Helyszíni felvétel – Forrás: Gombkötő Krisztián

A 2-es villamos jött mögötte

Pont ekkor érkezett az autó mögül a 2-es villamos, amely ütközött a gépkocsi elejével. A balesetben senki nem sérült meg.

A baleset miatt nem közlekedett a 2-es villamos

Helyszíni felvétel – Forrás: Gombkötő Krisztián

Karambol a 20. kerületben

Karambolozott két személyautó Budapest XX. kerületében, a Szentlőrinci úton, az M5-ös autópálya közelében. A balesethez a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották. Az egység áramtalanította a járműveket. A helyszínre érkeztek a mentők is.

Baleset a 10. kerületben

Karambolozott két személyautó Budapest 10. kerületében, a Fogadó utcában, a Száva utcánál. Műszaki mentés céljából a fővárosi hivatásos tűzoltók vonultak ki a balesethez. A helyszínen vannak a mentők is.

Villanyoszlopnak ütközött egy autó

Villanyoszlopnak ütközött egy személyautó Gyálon, a Kőrösi úton, a Csontos József utca közelében. Az oszlop eltört. A műszaki mentést végző fővárosi hivatásos és gyáli önkéntes tűzoltók áramtalanították a gépkocsit. A baleset akadályozza a forgalmat az érintett útszakaszon.

Tűz Zuglóban

Kisebb tűz volt egy társasház egyik első emeleti lakásában, Budapest 14. kerületében, a Cinkotai úton. Berendezés tárgyak égtek mintegy három négyzetméteren. A fővárosi hivatásos tűzoltók eloltották a lángokat, és átszellőztették a lépcsőházat. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: BudaPestkörnyke.hu/Gömbkötő Krisztián