Szerda késő este egy nagy teljesítményű luxus BMW vélhetően nagy sebességgel haladt a város felé, de valamiért kisodródott, áthajtott a szemközti sávba és egy villanyoszlopnak csapódott. A sofőr kikászálódott és lelépett. Kérdés, hogy alkoholt, drogot vagy mindkettőt fogyasztott-e a baleset előtt.

A város felé hajtott

Szerda késő este egy nagy teljesítményű 7-es BMW velhetően jóval a megengedett sebesség felett haladt a 13 kerületben a Váci úton Újpest felől az Árpád híd felé. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Összepréselődött a méregdrága BMW eleje

Tudtad? Magyarország legnépszerűbb TOP 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu, napi 240 ezernél is több olvasóval! Közben új szolgáltatást indítottunk nektek, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ne maradj le te sem a jó kis eseményekről. Ide kattintva éred el a naponta frissülő programajánlatunkat. Köszönjük, hogy te is minket olvasol!

Lehet, hogy versenyzett

Egyelőre tisztázatlan okból – lehet, hogy versenyzett egy másik járművel – a Gács utca után az autó megcsúszott, felugratott az elválasztó járdaszigetre, majd keresztül vágtatott a kifelé tartó sávokon, felrohant a járdára és egy acél villanyoszlopnak csapódott.

Az egész eleje összetörött

Lelépett a helyszínről

A BMW sofőrjének valószínűleg van némi vaj a füle mögött, mivel a baleset után angolosan távozott a helyszínről – ő minden bizonnyal nem az autó tulajdonosa volt, mert a tulajt a rendőrség most próbálja megtalálni, illetve elérni.

Üresen találták az autót a rendőrök

Frontális karambol

Óriási szerencse, hogy egyrészt a sofőrön kívül más nem tartózkodott az autóban, másrészt hogy szemből épp nem érkezett gépkocsi, mert abban az esetben súlyos kimenetelű frontális karambol is történhetett volna. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Halálos baleset az agglomerációban is

Taksonynál is halálos baleset történt szerda este. Egy autó Bugyi irányából az 51. számú főút felé tartott, amikor eddig tisztázatlan okból lesodródott az útról és felborult. A rendőrség tájékoztatása szerint a sofőr a helyszínen meghalt.

Fotók: A BudaPestkörnyéke.hu helyszíni felvételei – Fotó: Gombkötő Krisztián