Munkagépnek ütközött egy személygépkocsi Sülysápnál kedd reggel. Az autó sofőrjét a roncsok közül a tűzoltók emelték ki, de az életét már nem lehetett megmenteni.

Baleset Sülysápnál

Egyelőre tisztázatlan okból ütközött az előtte haladó villás targoncának az a személygépkocsi, amelynek 69 éves gyömrői sofőrje a helyszínen meghalt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Lezárták az utat

A 3105-ös út 31+500 km szelvényében, Sülysáp térségében, 2022. szeptember 27-én 6 óra körül történt közúti közlekedési baleset helyszínén az utat teljes szélességében lezárták a rendőrök.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Ködös volt az idő

„2022. szeptember 27-én 5.59 órakor kapta Egyesületünk a riasztást, hogy Sülysáp és Kóka között közúti baleset történt, mely személyi sérüléssel járt. A ködös időben hátulról egy munkagépnek ütközött a személyautó” – írja közösségi oldalán a Kókai Önkéntes Tűzoltó Egyesület.

Meghalt a sofőr

A sérültet a mentők segítségével a Kókai ÖTE tagjai emelték ki a járműből, de sajnos az életét már nem lehetett megmenteni.

Baleset Székesfehérvárnál

Több gépjármű, többek között egy autóbusz is érintett abban a balesetben, amely a 62-es főút 38-as és 39-es kilométerszelvénye között történt, Székesfehérvár térségében, szintén kedd reggel. A székesfehérvári hivatásos tűzoltók a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett feszítővágóval szabadítanak ki egy embert az egyik kocsiból. A balesethez a társhatóságok is kiérkeztek, az érintett útszakaszt lezárták. A busz mintegy húsz utasáért mentesítő járat érkezik.

Baleset az M3-ason

Szalagkorlátnak ütközött egy személygépkocsi az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán, Fót térségében. A műszaki mentést végző fővárosi hivatásos és fóti önkéntes tűzoltók áramtalanítják a járművet, amely a leállósávban van. A helyszínre érkeztek a mentők is.

Csőtörés Szentendrén

A 11-es főúton, Szentendrén csőtörés miatt lezárták a külső sávot a 20-as km-nél, emiatt lelassult a haladás. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Karbantartás az M0-áson

Az M0-s autóúton, az Annahegyi pihenő közelében az M1-es autópálya felé karbantartási munkákat végeznek. A 7-es és a 9-es km között a helyszín mellett a belső sávot zárva tartják

Kiemelt kép: helyszíni felvétel a sülysápi balesetnél – Forrás: Kókai ÖTE