„Ez az első teljesen teltházas koncertünk itt a Budapest Parkban” – mondta Bagossy Norbi, az együttes frontembere a koncert közben. A Covid miatt csaknem másfél évre bezárt Budapest Parkban most tartották meg a tavaly áprilisra tervezett Bagossy Brothers Company koncertet. Elképesztő bulit csináltak a srácok, 10 ezer ember tombolt a nézőtéren, minden számukat együtt üvöltötte velük a rengeteg ember. Nagy kérdés, hogy mi történt eközben a VIP-szekcióban, ahol politikusok is feltűntek.

Jó érzés

„Biztosan jó érzés lehet 31 évesen azt látni, hogy tízezer ember énekli veled a saját dalaidat, azt amit te írtál” – hangzott el a mondat a Budapest Park egyik erkélyén a pultnál, közben pedig Bagossy Norbi énekelte a Maradj Így című slágerét a kifutón.

Profi előadók lettek

A Bagossy Brothersnek jót tett az elmúlt két év. Számos új slágerük született, a videóikat milliók nézték meg, kicsit ők is érettebbek lettek. Már nem a “kiállunk és nyomjuk” típusú kamaszos banda, hanem professzionális előadók lettek.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Nagyon sokan jöttek el

Mint egy világsztár

A látványra és a közönséggel történő kommunikációra is nagyobb hangsúlyt fektettek, mint korábban. Régen Bagossy Norbi kiállt egy gitárral és becsukott szemmel elénekelte valamelyik szép dalukat, most mikrofonnal a kezében sétált a tömegbe nyúló kifutón. Úgy viselkedett, mint egy rock sztár, a közönség is hálás volt ezért.

Imádta őket a közönség

A közönség imádta a csapat minden megmozdulását, a cikkünk alján elérhető videóban is jól látszik, a teljes Budapest Park egy emberként énekelte az Olyan Ő című számot.

Szinte mindenki táncolt

Áttörés

Bagossy Norbi most 31 éves, a testvérével, Lacival alapították a Bagossy Brothers Company zenekart Gyergyószentmiklóson még 2013-ban. Az áttörést a Van ez a hely című számuk hozta el 2016-ban, amely akkor több rádiós toplista előkelő helyén szerepelt. A számaik azóta is mindig toplistákra kerülnek.

Norbi, a poéta

Az együttes ezt követően önteni kezdte magából a slágereket. Az együttes egyik tagja úgy fogalmazott egy korábbi interjúban, hogy Norbi egy igazi poéta, költő. A dalszövegeket ő írja, a dallamokat gyakran megálmodja, azt ébredés után eldúdolja és mobillal rögzíti, amit továbbküld Lacinak, a testvérének. Ő farag ezekből teljes zenét, majd együtt pofozzák tovább, míg össze nem áll a végleges szám.

Teltházas koncert

Eddig hat lemezük jelent meg, több díjat, elismerést zsebeltek be, a rádiók folyamatosan játszák a dalaikat, szerte az országban és határon túl is rendszeresen koncerteznek, de a Budapest Park fellépés most nekik is nagy dolog volt, ha Norbi megjegyezte két szám között: „Ez az első teltházas koncertünk itt a Budapest Parkban”.

Moccanni is alig lehetett

A tehetség utat tör magának

A nézőtéren 10 ezer ember fér el, a magyar zeneiparban nagy dolog, ha ekkora fizetőközönség előtt lép fel valaki. A Bagossy-srácok nem Való Világban, Megasztárban vagy X-Faktorban kerültek elő. Az ő esetük tipikus példája annak, hogy a tehetség utat tör magának.

VIP-titok

A koncerten néhány fideszes politikus és tévés celeb is feltűnt, a VIP-részlegben pedig több műszájú cicababát lehetett látni. A VIP mosdó felé vezető átjárón nagy volt a forgalom. El sem merjük képzelni, miért járkáltak 3 percenként mosdóba a VIP vendégek, mit lehetett ott szerezni, amit a büfében nem…

“Nézd ez az érzés más”…itt a videó arról, mekkora parti volt tegnap este a Budapest Parkban (03:00-tól ne hagyd ki)

Képek: a BudaPestkörnyéke.hu helyszíni felvételei