Új részek, új szereplők, új helyszínek. Folytatódik a TV2 Csoport napi sorozata, a Mintaapák harmadik évada augusztus 23-tól. A négy apa története még több izgalmat ígér a nézőknek.

Augusztus 23.

Meglepő fordulatokkal, megható jelenetekkel indul a Mintaapák új évada. A Mészáros Béla, Kamarás Iván, Makranczi Zalán és Száraz Dénes főszereplésével futó sikersorozat ismét képernyőn lesz augusztus 23-tól hétköznap esténként. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Gézáék vidékre költöznek

Géza (Kamarás Iván) családjával vidékre költözik, a családfő apaként és edzőként próbál helytállni. A sztárügyvéd Szabi (Makranczi Zalán) beleszeret egy híres műsorvezetőbe (Lékai-Kiss Ramóna), ám nincs könnyű dolga a népszerű nővel.

Napi 300 ezer érdeklődő olvasó! A BudaPestkörnyéke.hu a 11. legolvasottabb hírportál lett Magyarországon. Részletek itt. Közben ne hagyd ki a napi programajánlatunkat sem, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ide kattintva megnézem a friss programokat.

 

 

Lékai-Kiss Ramóna lesz Szabi új szerelme

Fotó: TV2

Egyre több titok

Az állatorvos Tamásnak (Száraz Dénes) egyre több titka lesz szerelme, Linda (Szávai Viktória) előtt. Vajon túléli a kapcsolatuk a sok megpróbáltatást? Vajon kislánya, Juli is észreveszi, hogy megváltozott az apukája? Miki (Mészáros Béla) és Vera (Botos Éva) kapcsolata sem felhőtlen, kamaszlányuk, Csenge modellkedni kezd, ám kiderül, hogy a modellvilág nem is olyan felhőtlen.

Itt az előzetes:

Elképesztő szereplőgárda

Az apák mellett továbbra is számos kiváló színésszel és tehetséges gyerekszereplővel találkozhatnak a sorozat követői. Így például Stohl Andrással, Egri Mártával, Földes Eszterrel, Kuna Katával és Pataki Szilviával.

Fehér Anna is feltűnik

De mellettük újabb népszerű magyar színészek is feltűnnek: a Szomszédokból ismert Fehér Anna is szerepet vállalt a Mintaapákban, de Badár Sándort, Mucsi Zoltánt, Seress Zoltánt is láthatják majd a nézők a sorozatban.

Tóth Andi kavarja fel az állóvizet

Két fiatal tehetség is csatlakozott a gárdához Bánovits Vivianne és Gombó Viola Lotti személyében, de az énekesnő Tóth Andi is érdekes karaktert formál meg a harmadik évadban.

A gonosz szerepe

“Megkerestek ezzel a lehetőséggel és behívtak castingra. Szinte azonnal megkaptam a szerepet, mert nagyon illett hozzám. Egy igazi bajkeverőt játszom, ami nagyon tetszik, egyszerűen imádom. Ő egy érdekes gonosz.” – árulta el a Borsnak Andi.

Közös jelenetben Makranczi Zalánnal

Fotó: TV2

Nem hazai terep

“Persze, ez nem hazai terep nekem, így eléggé paráztam az elején, de szerencsére mindenki kedves volt és segítőkész. A rendező is mindig elmondta, hogy mit, hogyan képzel el. Bár én igazából a sminkesekkel, fodrászokkal érzem magam a legjobban, szeretek a háttérben dolgozó emberekkel beszélgetni. Ott érzem magam igazán elememben.” – mondta a lapnak Andi, aki nem sokat pihent idén nyáron, hiszen nemsokára a Dancing with the Stars műsorában is feltűnik Andrei Mangra oldalán, s amire már javában zajlik a felkészülés. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: TV2