Elköszönt a közönségtől Rúzsa Magdi. A hármasikreket váró énekesnő Bereczki Zoltán nagykoncertjén, a MOM Kulturális Központban lépett utoljára színpadra.

Utoljára lépett színpadra

Szülés előtt utoljára vasárnap este lépett színpadra Rúzsa Magdi. A hármasikrekkel várandós énekesnő Bereczki Zoltán budapesti nagykoncertjének volt a vendége.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Többször elhalasztották a koncertet

„Ezt az előadást tavaly télen szerettük volna színpadra vinni, karácsonyi koncertnek készült. De beütött a pandémia, sajnos le kellett mondanunk. A következő időpont idén tavasszal lett lefoglalva, de a koronavírus járvány miatt megint csak nem léphettünk színpadra” – mondta Bereczki Zoltán a Borsnak.

Napi 300 ezer érdeklődő olvasó! A BudaPestkörnyéke.hu a 11. legolvasottabb hírportál lett Magyarországon. Részletek itt. Közben ne hagyd ki a napi programajánlatunkat sem, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ide kattintva megnézem a friss programokat.

 

 

Nem hitte, hogy elmegy a koncertjére

Az énekes arról is beszélt, amikor megtudta, hogy Magdi babát vár, nem hitt abban, hogy el fog menni a koncertjére. A MOM Kulturális Központban rendezett koncerten azonban Magdi színpadra lépett, akit óriási ováció fogadott.

Különleges szerzemény

„A Csillagtérkép című szám egyébként is egy különleges szerzemény. Palya Bea szerintem elrejtett valami boszorkányságot a dalszövegben, ugyanis aki elénekli, azzal csoda történik. Fohásznak, imának íródott a dal, de végül egy jóslat lett belőle” – mondta a Magdival közösen énekelt dalról Bereczki Zoltán.

Gyermekáldást hoz a dal

Bereczki Zoltán 2018 decemberében írta meg a dalt, ezután készült el a szöveg hozzá. amelyet már Palya Bea írt. 2019 januárjában ismerte meg a kedvesét, Bata Éva színésznőt, akivel februárban jelentették be, hogy gyermeket várnak. A pici augusztusban született meg.

Hármasikreket vár

Rúzsa Magdi is a Csillagtérképpel való ismerkedése után nem sokkal esett teherbe. Az énekesnő szeptember elején jelentette be, hogy gyermeket vár, méghozzá hármasikreket.

Mindenki egészséges

Férjével, a bejelentés előtti hetekben, féltve őrizték titkukat, hiszen egy ikerterhesség mindig kockázatos. A 12. heti vizsgálatok után derült ki, hogy Magdi mindhárom magzata egészséges.

“Isteni kegy”

„Pár napja elsírtam magam, amikor megértettem, milyen isteni kegy és mekkora csoda az, hogy három kicsi lélek is egyszerre minket választott. Elmondhatatlan érzés. A legmesésebb az egészben, hogy mindez természetes módon történt. Nem volt itt lombik… Úgy érzem magam, mintha a Jóistentől valamiért olyan ajándékot kaptunk, amit csak kevesen kapnak” -mondta akkor Rúzsa Magdi.

Folyamatos vizsgálatok

Az énekesnő azt mondja, nagy kell figyelnie mindenre. Folyamatosan vizsgálatok következnek az ő és babái életében, majd az utolsó hónapokat kórházban tölti majd, annak érdekében, hogy egészségesen jönnek a világra az ikrek. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Rúzsa Magdi és Bereczki Zoltán közös dala

Kiemelt kép: Rúzsa Magdi és Bereczki Zoltán – Forrás: youtube.com