A tévés legendára, Vitray Tamásra újra rátalált a szerelem. Kállay Borival történt válásuk után Gödről Budapestre költözött a tévés, négy évvel a nagy szakítás után most a szerelem is rátalált a 91 évesen is kirobbanó formában lévő Vitrayra. A tévés meglepő dolgokat árult el új szerelméről.

Visszaköltözött Budapestre Vitray

Vitray Tamás és Kállay Bori 32 év után 2019-ben elválnak egymástól. Addig Gödön éltek, de a válás után a tévés visszaköltözött a fővárosba, egy budai lakásba. Kállay Bori maradt az agglomerációban, immár öt éve egyedül él, de állítólag sohasem telnek magányosan a napjai. Sokat kertészkedik és van baráti társasága. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Vitray becsajozott

Időközben Vitray Tamás becsajozott. Kiderült, hogy a tévés 91 évesen nagyon megkedvelt egy hölgyet, talán szerelmes is lett. Egy közös videós munka közben jöttek össze, Vitray nem titkolja, hogy kötődik a hölgyhöz. Az új szerelemre tavaly novemberben derült fény, amikor a hölgy meglepetésbulit szervezett Vitray 90. születésnapjára. Akkor egy ismerőse mondta el, hogy fél évvel azelőtt mélyült el a kapcsolatuk, amely azóta is tart.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Új párja van Vitraynak

Vitray ezt mondta a románcról: “Nincs definíciója a szerelemnek. Nem vagyok egyedül, van párom, igen. Jó is, mert a munkája révén sok mindent meg tudunk beszélni, és egy ilyen vénembert, aki megint nekiveselkedik, persze, hogy ez izgat legjobban. Az is lehet, hogy a két mesterség egyesít bennünket legerősebben, és mindaz, ami hozzá kell – mondta el az ATV-ben a tévés legenda.

Eszményi nő

A kapcsolatáról a tévés meglepő dolgot is elárult, így fogalmazott „Ő testesíti meg az eszményi nézőt: fényképezi is a riportjait. Igaz, kétlaki életet él, de amikor nem Svájcban, hanem Magyarországon van, egész biztosan segít nekem, itt van velem” – mondta Vitray.

Rendszeresen találkoznak

Kedveséről szólva kiderült, hogy tulajdonképpen távkapcsolatban élnek, a hölgyet ugyanis még mindig külföldre, filmes munkáihoz köti az élet. Ennek ellenére, amikor idejük engedi, találkoznak, zömében a nő utazik haza Vitrayhoz, de ennek fordítottja is előfordult már.

Kállay Bori nem pasizott be

Eközben Vitray volt felesége, Kállay Bori nem keresett és nem is talált magának új férfit. Egyedül él a gödi házában, sokat kertészkedik és gyakran áthívja magához a településen élő barátnőit.

Nem vezetett volna semmi jóra

Vitray a válásukról azt nyilatkozta, úgy alakult, hogy egyszerűen nem volt szabad folytatnunk, mert nem vezetett volna semmi jóra. Hogy a másik fél hogyan gondolkodott, nem tudom, mert nem kérdeztem – mondta.

Nagylelkű volt a vagyonmegosztással

A tévés hozzátette: Minél hamarabb igyekezett elválni, ezért nagylelkű volt a vagyonmegosztásnál is. A célja az volt, hogy mihamarabb kiléphessen a tönkrement házasságból. “Biztos hibáztam én is, de amikor azt kellett éreznem, hogy az irántam addig tanúsított érzelmek valamiért megfogyatkoznak, és eljutottam oda, hogy úgy éreztem, útban vagyok. Beláttam, ez nem is nagy baj, mert tudtam, valahol engem keresnek, és rám várnak.”

Vitray visszatér a képernyőkre

A magyar televíziózás egyik legismertebb arca nemrég bejelentette, hogy visszatér a Csak ülök és mesélek című műsor XXI. századi verziójával. Ez már nem a tévében lesz látható, hanem az interneten, és a műsor elkészítésében a 91 éves médiaszemélyiség gyermekei is segítenek majd. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Vitray Tamás – BPK-montázs