Már egy jó ideje megy a találgatás arról, hogy Kucsera Gábor és Tápai Szabina újra egy párt alkotnak. Eddig tagadták, hogy kibékültek, most viszont hivatalosan is bejelentették, újra összejöttek.

Megcsalás miatt szakítottak

Tavaly februárban beszélt először arról nyilvánosan Tápai Szabina, hogy már hónapok óta nem élnek együtt a férjével. Az egykori kézilabdázó nem tagadta, hogy Kucsera Gábor hűtlen volt hozzá, emiatt is ment tönkre a kapcsolatuk.  A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

Külön költöztek

Ugyan 2022-ben különköltözött Tápai Szabina és Kucsera Gábor, de a három közös gyermekük miatt közeli kapcsolatban maradtak egymással. Nemrég felröppent a hír, hogy már újra együtt vannak. Tápai Szabina hetekkel ezelőtt nem akart erről beszélni.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Kibékültek

„Pár hónapja már kibékültünk, de szerettük volna ezt egymásra és a gyerekekre koncentrálva megélni, illetve biztosan úgy érezni, hogy ezt meg tudtuk oldani” – mondta a házaspát a Beköltözve Hajdú Péterhez című műsor legfrissebb adásában, amelyet a Blikk szemlézett.  Szabina azt mondta, megbeszéltek egymással, még a megcsalásokat is, hogy őszintén tudjanak új fejezetet kezdeni.

Megbeszélték a megcsalásokat

„Ez volt az a pont, amikor tényleg elkezdtem újra hinni benne, mert mi igazából két évig váltunk, csak nem papíron, mert nem úgy adta az élet. Voltak titkok, amiket be kellett, hogy valljon, és amikről én már tudtam más forrásból. Volt, amin csak nevettünk, mert én másik nőre gondoltam… Mondtam is neki, hogy ne már, még vele is?” – mondta az egykori kézilabdázó.

Hivatalosan nem váltak el

Bár többször szakítottak és úgy érezték mindketten, hogy egy rossz házasságban élnek, hivatalosan soha nem indították el a válást. „Ez valamiért sosem következett be. Mindig megírtuk a papírokat, de sosem tudtuk beadni. Soha nem tudtuk rászánni magunkat. Könnyű vagdalkozni és egymás fejéhez vágni mindent, de amikor tényleg oda kerül a dolog, megremeg a kéz, pedig már teljesen másban voltunk mind a ketten, elmentünk egymás mellett”.

Nem akar hazugságban élni

Kucsera Gábor a műsorban azt mondta, már nem akar úgy élni, hogy hazudnia kelljen. Ugyan többször megcsalta a feleségét, de soha nem bukott le. „Abban az életszakaszomban voltam, hogy amikor hozzámért vagy megkérdezte, hogy vagyok, már idegesített. Igen, egy harmadik váltotta ki belőlem, de ezt már tisztáztuk azóta”.

3 gyermekük született

A házaspárnak 3 közös gyermeke van: Beni házasságkötésük évében, 2013-ban született, Milla 2018-ban, Bella pedig 2021-ben.  „Azt gondolom, sikerült Szabival lezárnunk a múltat. Mindenki el tudta engedni a sérelmeit, magunkban is rendeztük a dolgokat, és a legfőbb célunk, az az, hogy a három gyermekünk” – ezt a külön költözésük után mondta Kucsera Gábor.  A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

Forrás: Tápai Szabina és Kucsera Gábor – Forrás: TV2