Zalatnay Saroltát felháborítja, hogy Magyar Péter május 5-én, anyák napján tartja a következő nagygyűlését. Az énekesnő felszólítja Varga Judit exférjét, hogy ezt a napot hagyja meg az anyák iránti tisztelet napjának és ne keverje bele a politikát. 

A család az szent

Zalatnay Sarolta azt mondta, számára a zene mellett semmi sem szentebb, mint a család és az emberi összetartozás, éppen ezért emeli fel a szavát Varga Judit exférje, a politikai pályára lépő Magyar Péter tüntetése ellen.  A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

Politikamentes ünnepek

„Anyaként különösen felháborítónak tartom, hogy Magyar Péter úgy döntött, hogy megzavarja az anyák tiszteletére szánt napot. Az a döntése, hogy anyák napján tüntetést tart, nemcsak az anyák iránti tisztelet hiányát mutatja, hanem aláássa a család egységének fontosságát is. Ünnepeink legyenek szentek, mentesek a politikától. Miközben Magyar Péter a magyar értékekről beszél és Petőfi Sándort idézi, nyilvánvaló, hogy tettei ellentmondanak ennek az érzésnek. Petőfi hagyatéka saját érdemeire és tetteire épült, nem partnere kabátjára” – mondta Zalatnay Sarolta a Mandinernek.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Támogatókat vár

Az énekesnő szeretné, ha mások is csatlakoznának hozzá, magánemberek, civil szervezetek és együtt rábírnák Magyart, hogy változtassa meg az újabb demonstráció időpontját.

Tisztelje a nőket

„Gondolja újra az érintett napot, és mutasson tiszteletet a minket, nőket összekötő hagyományok iránt. Legyen az anyák napja az ünneplés és a megbecsülés napja! Itt az ideje, hogy elismerje és tisztelje ezt, politikai hovatartozástól függetlenül!”

Magya Péter színrelépése

Magyar Péter, Novák Katalin és volt felesége, Varga Judit lemondásának napján ment neki nyilvánosan a NER-nek. Másnap,  a Partizánnak adott interjúban beszélt először arról, hogy Magyarország Kormánya korrupt, Rogán Antal pedig kézivezérléssel irányítja a hazai médiumok többségét. Pár hétre rá nyilvánosságra hozott egy hangfelvételt, amelyet otthonában, az akkor még házasságban élő Varga Juditról rögzített. A volt m miniszter felvételen elmondja, hogy Rogán Antal emberei belenyúltak a Schadl-Völner-ügy ügyészségi irataiba és a rájuk terhelő információkat eltüntették belőlük.

Magyar Péter által szervezett tüntetés a Kossuth téren

Forrás: Facebook

Varga Judit interjú

Közben Varga Judit több posztban is utalt arra, hogy ő családon belüli erőszak áldozata volt a Magyar Péterrel való házasságában. Majd Hajdú Péternek, egy kétórás interjúban tálalt ki a családi titokról. A volt miniszter azt mondta, hogy Magyar Péter többször csúnyán beszélt vele, egyik alkalommal pedig egy késsel szaladgált közös otthonukban.

Magyar Péter politikája

Magyar Péter közben létrehozta a Talpra Magyarok! nevű mozgalmat. Április 6-ra pedig egy kormányellenes tüntetést hirdetett a Kossuth térre, ahol egyes becslések szerint több százezer ember vett részt. A múlt héten bejelentette, hogy csatlakozik az egyik parlamenten kívüli párthoz, a TISZÁ-hoz és elindulnak az önkormányzati és az Európai Parlamenti választásokon. A következő demonstrációt pedig anyák napjára hirdette meg. Ez ellen tiltakozik most Zalatnay Sarolta.  A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

Kiemelt kép: Zalatnay Sarolta és Magyar Péter – Forrás: BPK montázs