Kóbor János felesége az utolsó percekben is fogta férje kezét. Mecky egy hónapig küzdött a koronavírussal. A család most mindenkit arra kér, ne menjen emlékezni a törökbálinti házból, a rangókat értesítik majd, hogy hol tudnak gyertyát gyújtani az Omega frontemberének emlékére.

Meghalt Kóbor János

Az Omega együttes hétfőn közölte Facebook oldalán a szomorú hírt: 78 éves korában meghalt Kóbor János. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Elkapta a koronavírust

A zenész pár hete került kórházba, miután elkapta a koronavírust. Állapota napról-napra romlott, ezért mélyaltatásban tartották, gépek segítségével lélegzett. Korábban arról beszélt, hogy ő bízik az immunrendszerében, ezért nem oltatja be magát.

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

Felesége ott volt mellette

A kórház feleségének különleges engedélyt adott arra, hogy a látogatási tilalom ellenére minden nap ott lehessen férje mellett.

Nem tudtak elköszönni tőle

„Szegény Mecky nem ébredt már fel, így a szerettei nem tudtak vele beszélni, nem köszönhettünk el tőle” – mondta a Blikknek Trunkos András, az Omega menedzsere.

Hétfő reggel halt meg

A menedzser azt mondta, hogy hétfő reggel pedig szólhattak neki, hogy eljött az idő. Zsóka ott volt vele, fogta a kezét, amikor meghalt. „Biztos vagyok benne, az, hogy a felesége mindennap bement hozzá, az a támogatás és szeretet, amit kapott, az tartotta őt eddig életben, amiatt tudott küzdeni, harcolni, ám a vírus legyőzte a szervezetét”.

Ne menjen senki a házukhoz

A családnak nagyon nehéz most. Rendezni kell a soraikat, elfogadni az elfogadhatatlant. Több rajongó is megjelent a házánál és mécsest gyújtottak Mecky emlékére. A család tudja, hogy sokan szerették őt, értik a fájdalmukat, és köszönik a rajongók támogatását, ám arra kérünk mindenkit, hogy ne menjenek oda a házhoz, hagyják csendben gyászolni őket.

Lesz majd megemlékezés

„Tartsák tiszteletben azt, mekkora lelki terhet jelent, hogy a kapu előtt ott égnek a mécsesek. Lesz majd megemlékezés, ennek pontos időpont­járól és helyszínéről ­tájékoztatjuk a rajongókat, ahogyan a temetésről is” – mondta a menedzser.

Vége az Omegának

„Annyi bizonyos, hogy Kóbor János halálával véget ért az Omega története is.Omega néven többé nem lép zenekar a színpadra” – mondta Trunkos András. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ezt is érdekelhet

Kóbor János haláláról szóló cikkeinket ide kattintva tudod elolvasni

Kiemelt kép: Kóbor János