Vége Szabó Zsófi házasságának. Az RTL műsorvezetője 2016-ban ment férjhez, házasságából egy kisfiú született. A család Törökbálinton építkezett, ott éltek boldogan, eddig. A színésznő péntek reggel a Reggeliben elcsukló hangon beszélt a válásáról, a videót cikkünk végén tudod visszanézni.

Még Rogán Antal is ott volt az esküvőn

2016 októberében igazi álomesküvőn kötötte össze életét Szabó Zsófi és Kis Zsolt. A csili-vili esküvőre még Rogán Antal és akkor felesége, Cecília is meghívást kapott, ahová helikopterrel érkeztek. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva érheted el.

Törökbálinton éltek

Zsófi és férje Törökbálinton építették fel otthonukat, ott éltek kisfiúkkal. Az RTL műsorvezetője sosem panaszkodott, hogy gondok lennének a házasságával, mindig a legszebb és legboldogabb oldalát mutatta.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Különváltak Zsoltival

 „Ma reggel elmondtam, milyen időszak van mögöttem. Nem volt könnyű. Sem megélni, sem kimondani, elmondani pedig végképp nem. Zsoltival különváltak az útjaink, de továbbra is közös a legfőbb célunk: a kisfiúnkat boldoggá tenni” – írta ki pénteken az Instagram-oldalán Szabó Zsófi.

Elkapta a koronavírust

Szabó Zsófi pénteken reggel Az RTL Klub Reggeli című műsorában is beszélt az elmúlt időszakról. A műsorvezető elmesélte, hogy elkapta a koronavírust, amelyet nagyon nehezen viselt. Aztán váratlanul azt is bejelentette, hogy szétmentek férjével.

„Látni fognak minket együtt”

„Külön vagyunk már, de látni fognak minket együtt, együtt neveljük a kisfiúnkat, aki élő bizonyítéka annak, hogy ez egy valódi szerelem volt, egy komoly kötődés, nagyon intenzív hat évünk volt együtt” – mondta Szabó Zsófi.

Két külön világot képviselnek

„Ha az ember küzd és küzd azért, ami egy idő után nem működik, akkor abban elfárad. És ez egyikünknek sem jó. Ő nem tudott annyira alkalmazkodni, és én sem” – mondta Szabó Zsófi. Férjével két különböző világot képviseltek, felmerül a kérdés, hogy akkor ez miért kellett nekik: Mert szerelmesek voltunk egymásba.

Azt hitte, élete végéig tart

„Tényleg azt gondoltam, mikor Zsolti mellett letettem a voksomat, hogy ez életem végéig fog szólni. Eltökéltem magam, hogy feleség legyek, édesanya legyek, és most nagyon nagy a változás, és ez annak tudható be, hogy nekünk már nem megy tovább” – mondta Szabó Zsófi, azt is hozzátéve, hogy a döntést ő hozta meg.

Fél a médiafelhajtástól

Szabó Zsófi azt is elmondta, hogy nagyon fél a most következő médiafelhajtástól. „Egy csomó cikk lesz, és fáj, hogy mi vár ránk, egy csomó címlap, nagyon jó lenne ezt megúszni. Lehet, hogy volt egy hangzatos esküvőnk, de mi soha nem kifele éltünk, meg kellett küzdenünk ezért a kapcsolatért, ami eddig tartott. Együtt maradunk, de nem mint férj és feleség”.

Berki Krisztiánnal élt együtt

Minden esetre fura ezt hallani egy olyan embertől, aki egész karriere alatt a bulvármédia szereplője volt. Főleg akkor, amikor az adócsalásért elítélt Berki Krisztiánnal élt együtt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva érheted el.

Az RTL klub Reggeli című műsorának beszélgetését itt tudod visszanézni

Kiemelt kép: Szabó Zsófi – Forrás: RTL klub