Megszületett Dudás Miklós második gyermeke. A világbajnok kajakozó ennek apropóján a közösségi médiában osztotta meg egyik nagy titkát követőivel: őt tinédzser korában szülte meg az édesanyja.

Tizenöt évesen hozta világra

Instagram-sztoriban árulta el Dudás Miklós, hogy édesanyja 15 éves volt, amikor világra hozta. A világbajnok kajakozó és Szigligeti Ivett második gyermeke a közelmúltban született meg, a sportoló pedig nagyon büszke arra, hogy gyermekeik dédszüleiket is ismerhetik. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Örül a nagy családnak

„Nagyon örülök, hogy ilyen nagy családom van, és ismerhetem az összes nagymamámat! Ennek részben az az oka, hogy anyukám tizenöt évesen szült” – fogalmazott a 24 órán keresztül elérhető történetében.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Nem követte a hagyományokat

Ő azonban nem követte a családi hagyományokat, ugyanis 28 éves volt, amikor első gyermeke, Nara megszületett. A család a napokban tovább bővült: kedvese, a modell Szigligeti Ivett egy kisfiúval ajándékozta meg az egykori élsportolót. A baba a Miló nevet kapta.

Gyors szülés

Az anyuka és a baba is jól van, a szülés mindössze egy órába telt, ami igazi rekordnak számít. A pár egyébként apás szülésre készült, de Szigligeti Ivett anyukája is rajtra készen állt, ha Mikit le kellett volna váltani.

Megmutatták mindenkinek

Egy hete született meg Dudás Miki és Szigligeti Ivett második gyermeke, a kisfiút pedig szépen lassan megmutatják az egész családjának – köztük a dédijének is, akiről Miki rajongói egyből megjegyezték, hogy milyen fiatalos. Ezután számolt be a sportoló arról, hogy édesanyja tinikánt hozta őt világra.

Befejezte a profi sportot

Dudás Miklós tavaly korábban azt mondta, ha nem jut ki a 2021-re halasztott nyári olimpiára, akkor végleg befejezi a pályafutását. Ez végül így is történt.

Olimpiai arany nélkül is boldog

„Húsz évet benne voltam az élsportban, és sokat köszönhetek neki. Gyerekkoromtól az volt a vágyam, hogy olimpiai bajnok legyek, mert azt gondoltam, hogy olimpiai bajnoknak lenni csodálatos és nagyon nagy dolog. De felnőttként már el tudtam fogadni azt, hogy ez nem feltétlenül kell boldogsághoz” – nyilatkozta visszavonulása kapcsán.

Megtalálta a helyét a világban

„Nagyon sok olimpiai bajnokot ismerek, aki nem találja a helyét a világban és nagyon sok olyan sportolót, aki nem lett olimpiai bajnok, de boldog élete van – tette hozzá.

Sikeres modell az anyuka

Miklós párja, Szigligeti Ivett 2014-ben jelentkezett először a Magyarország szépe versenyre, ahol a felkészítőtáborban, a Miss Beauty Face alversenyen harmadik helyezett lett. A döntőben bejutott a Top8 közé. 2016-ban újra jelentkezett a Magyarország Szépe versenyre, majd ismét bekerült a döntőbe, és az első ötben végzett. 2020-ban szerepelt párjával együtt a Nyerő páros című showban. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Dudás Miklós kajakosként a világbajnoki címig jutott. Fotó: kajakkenusport.hu