A Karib tenger kalózai sztárja lassan egy hónapja tartózkodik Budapesten, és igyekeznek minél inkább elrejteni a kíváncsi tekintetek elől. Lapértesülések szerint egy 16. kerületi villában szállásolták el a világsztárt.  

Több budapesti helyszínen forgatnak

Gőzerővel zajlanak Budapesten a Johnny Depp által rendezett Modi című film munkálatai. A részben magyar, részben nemzetközi stáb forgatott már a Károlyi-kert mellett, a Várban és az Operánál is, kedden pedig a Bródy Sándor utca környékét alakították az 1900-as évek elejének Párizsává. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Al Pacino is Budapestre készül

A hírek szerint a forgatás már nem a tervezett ütem szerint zajlik, ezért a film másik nagy sztárja, Al Pacino is nemsokára Budapestre érkezhet, hogy azt a néhány jelenetét, amelyet egyébként ő nem is Budapesten forgatott volna, elkészítse.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Nincs jó híre

Johnny Deppet nem szívesen látják egyik luxushotelben sem, miután nyáron, a Hollywood Vampires-szel meghirdetett koncertje előtt annyira kiütötte magát, hogy orvost kellett hívni hozzá egy szállodába. A világsztárt igyekeztek minél inkább elrejteni a kíváncsi emberek elől és a Blikk információi szerint egy 16. kerületi villában szállásolták el a forgatás idejére.

Az elmaradt fellépés

Júliusban adtunk hírt arról, hogy a Papp László Budapest Sportarénában lépett volna fel Johnny Depp és Alice Cooper Hollywood Vampires nevű zenekarukkal, azonban nem sokkal a koncert előtt szomorú hírrel jelentkezett a banda az Instagram oldalukon. 

Visszafizetik a jegyeket

„Váratlan körülmények miatt a Vámpírok lemondják a mai budapesti előadást. Az összes jegyet (általános és VIP, beleértve a találkozót és üdvözlést) teljes egészében visszatérítjük. Szeretjük és méltányoljuk az összes rajongót, akik közelről és távolról utaztak, hogy lássanak bennünket, és őszinte bocsánatkérésünk. Szeretettel, a Hollywood Vampires” – írták közleményükben.

Bottal jár

Johnny Depp egy korábbi sérülése miatt egyébként csak bottal tud járni, így érkezett tegnap Budapestre is. Johnny Depp legutóbb Glasgowban koncertezett, és ennek során egy bot segítségével tudott csak színpadra állni. A fellépés után pedig amikor a rajongóknak integetett, továbbra is a kezén lógott a botja – írja a Bors.

Bokasérülése volt

A Mirror beszámolója szerint erre azért van szüksége a sztárnak, mert még májusban bokasérülést szenvedett, azonban azóta nem pihentette kellő mértékben a lábát és ezért most egy bot segítségével tud csak kisebb fájdalommal közlekedni.

Legismertebb

Alice Cooper a világ egyik legelismertebb előadóművésze a rockzenei műfajnak. Saját csillaga van a Hollywood Walk of Fame sétányon, és 2011-ben beiktatták a Rock and Roll Hall of Fame-be, amit csak a pop-rock műfaj legikonikusabb művészei kapnak meg.

Ezek biztosan elhangzottak volna

A banda pedig nagy rajongója a klasszikus brit rocknak. A The Who, Led Zeppelin, David Bowie, Motörhead és egyéb zenei ínyencségekkel fűszerezik meg a repertoárt, ami biztos, hogy elhangzik majd a „School’s Out”, „Sweet Emotion” „Whole Lotta Love”. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Hollywood Vampires. Fotó: Facebook.