M. Viktort Kápolnánál érte a végzetes baleset. A döbbenetes, hogy pár órával később újabb halálos baleset történt ezen a szakaszon.

Még csütörtök éjjel történt a végzetes baleset

M. Viktor, a fiatal sofőr elképesztő sebességgel igyekezett haza, ahová végül sosem ért el. A 3-as főúton, Kápolna és Kerecsend között elvesztett uralmát gépjárműve felett és egy út menti fának csapódott. Ezt még túlélhette. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A fát is kidöntötte

Az ütközés ereje akkora volt, hogy a becsapódó autó a fát is kidöntötte. Az autó lángra kapott és percek alatt kiégett. M. Viktornak még annyi ereje maradt, hogy kimászott a kocsiból.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Az életét már nem lehetett megmenteni

Hiába sikerült kijutnia az égő autóból, olyan súlyos égési sérüléseket szenvedett, hogy a kiérkező mentők már nem tudták megmenteni az életét. A Metropol cikke szerint még azt sem tudták megállapítani a kiérkező mentősök, hogy férfiről, vagy nőről van szó.

Százak gyászolták

„Nem akarom még most sem elhinni, hogy nem látjuk többet. Igazi jó lelkű és tiszta szívű ember volt, soha, senkinek nem tudott volna ártani.” – mondta összetörten egyik ismerőse

A fiatalember családja is összetört

Ő azoknak az embereknek az egyike, akikre halálomig emlékezni fogok. Minden emléket megőrzök róla – írta az ismerőse.

Az esős idő okozhatta a tragédiát

„Lehetséges, hogy az eső miatt síkosabb volt az út, ő pedig gyorsan hajtott rajta. Ilyenkor elég egy vízátfolyás, vagy egy pici műszaki hiba, és meg is van a baj. Nagyon sajnálom szegényt – mondta lapnak egy közelben élő férfi.

Pár órával később jött egy újabb halálos baleset

13 óra 57 perckor egy személyautó és egy kamion eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött. A balesetben egy személy a helyszínen életét vesztette – közölte a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Mindkét esetben vizsgálódnak még

Ahogyan a pár órával korábbi esetnél, úgy itt sem lehet még tudni, hogy pontosan mi okozta a balesetet, a körülmények mindkét esetben szakértők segítségével vizsgálják.

Így történhetett Viktor balesete

A tragikus balesetek ezen a szakaszon történtek

A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt fotó: police.hu