Eltűnt az egyik százhalombattai iskola tornatanára. Mariettát már 20 napja keresik, egy családi rendezvényről sétált el. Azóta senki nem tud róla semmit.

Kétségbeesetten keresi a családja Kovács Mariettát, aki még augusztus 30-án tűnt el nyomtalanul. A hatvanéves százhalombattai asszony vendégségben volt Miskolc-Görömbölyön, ahonnan egyszerűen elsétált.

EZ IS ÉRDEKELHET! Ájulásig fojtogatta feleségét a gyömrői férfi, aztán vérig alázta az asszonyt az ismerőseik előtt

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

„A szüleim házában voltunk, éppen a testvéremmel beszélgettem, amikor nyoma veszett szegénynek. Rita délután hat óra körül elsétálhatott. Három éve diagnosztizálták nála az Alzheimer-kórt, sajnos nagyon nehezen tájékozódik”– mondta a Borsnak Tóth István.

István Rita élettársa, 12 éve alkotnak egy párt. A nő az egyik százhalombattai általános iskolában volt tornatanár. Nagyon szerették a tanítványai, de betegsége miatt nemrég leszázalékolták.

FRISS! Pozitív lett egy óvodás koronavírus-tesztje Óbudán

„Egyből elindultam kocsival, többen is bejártuk a környéket, de sajnos nem jutottunk semmire, és sötétedni is kezdett. A rendőrök is csatlakoztak, akik két kutyát is bevetettek. Szagmintát vettek, hajnalig folytatódott a kutatás, de mindhiába” –mondta a 69 éves férfi.

Több mint négy nappal később olyan információ jutott el a családhoz, hogy Rita az eltűnése után másfél órával a közeli pincesoron útba igazítást kért egy ott élő nőtől, aki segített is neki. Azóta azonban sajnos semmi hír nem érkezett felőle.

A családja egymillió forintot ajánlott fel annak, aki valamilyen konkrét információt tud az asszony hollétéről.

A család nem adja fel a reményt. Két kutató-mentő csapat keresi folyamatosan a környéken. De a volt tanítványai és kollégái is többször leutaztak a helyszínre, hogy segítsenek megtalálni a tanárnőt.

Marietta könnyű nyári öltözetben volt, rózsaszín rövid ujjú felsőt, kék térdig érő nadrágot és strandpapucsot viselt az eltűnésekor. Ha valaki látja, hívja a rendőrséget, vagy a családot az alábbi számon: 06702450447

Kiemelt kép: Kovács Marietta és élettársa egy korábban készült fotón