Az ajkak a legfontosabbak a tökéletes megjelenés létrehozásához. Akárcsak a szemek, az ajkak is kiemelhetik az egész arcot. A beauty-rajongók örülhetnek 2021-nek, hiszen rengeteg dolog “divatos”, és nem létezik “furcsa”, vagy “túl sok”. A rendkívül népszerű nude új szerepet kap, és drámai változásokon megy keresztül.

Íme, bemutatjuk az idei nyár legdivatosabb rúzs árnyalatait. 

Piros

Az olyan klasszikus, mint a NYX Professional Makeup Matte Lipstick termékcsalád Perfect Red-je, ragaszkodik az első top-listás helyéhez. Dolce & Gabbana, Badgley Mischka, Moschino, Prabal Gurung és sok más márka döntött a hagyományos piros mellett, ezért mi is bátran választhatjuk.

Bordó 

Azoknak, akik készek eltérni a klasszikusoktól. Az olyan boros árnyalatok, mint a L’Oréal Paris Color Riche Matte Addiction Burgundy Turn, az őszi-téli szezonban viselik általában, de ezúttal nyáron lesznek relevánsak. Jil Sander, Max Mara, Koché és más tervezők is figyelemre méltónak tartják.

Rózsaszín és lila neon

A tavaszi és nyári trendek közé tartozik a 2021 neon árnyalat, például a 05 a NYX Professional Makeup’s Line & Load All-in-One Lippie kollekciójából. A sminkesek sokat kísérleteztek savas színekkel, “mutatós” tusvonalakkal párosítva. Tehát a neon az ajkakon valóban nagyon aktuális, sőt, bármilyen árnyalatban – egészen a kékig. 

Arany

A Dries Van Noten bemutatón egy másik ötletet ajánlottak fel a nyárra – „folyékony arannyal” díszíteni az ajkunkat. Sőt, egyre több a különböző árnyalatú „fémes” rúzs – nemcsak pálcikában, hanem folyékony formában is.

Külön kiemelnénk, hogy visszatértek a divatba a szájfények. Egy időre eltűntek, és utat engedtek az ultra mattoknak, most azonban visszatér a ragyogás – méghozzá diadalmasan! Így idén nyáron bátran leválthatjuk a rúzsokat átlátszó szájfényekre.

Nyári rúzs világos- és sötétbarnáknak

Ha a népszerű vöröset vesszük figyelembe, akkor a nemes cseresznye árnyalata lesz a legelőnyösebb mind a sötétbarnák, mind a világosbarna hajú nők számára. A bordó rúzs használatával fennáll annak a veszélye, hogy olyan vamp kinézetet teremtünk, amelyet alig lehet nevezni nyárinak. Ezért érdemes neont választani, hiszen a neonos fukszia rendkívül népszerű lesz.

Rúzsok szőkéknek és világosaknak

A szőke hajú lányok sminkjében az élénk rúzs erős teret fog kapni. Az árnyalat bátran választható – a lényeg az, hogy összhangban legyen a személyes színtípussal. A Makeup szerint a klasszikus vörös rúzs egy sokoldalú lehetőség, amellyel biztosan nem lehet baj. 

Mit válasszanak a vörösek idén nyáron?

A fémes hatású rúzs tovább emeli a tüzes hajszín ragyogását. Vörös, bordó metál, valamint krémes nude és karamell egy kis arany csillogással – mindez nagyon illik a vörös hajhoz.

Ez a cikk szponzorált tartalom. Ha Ön is szeretne ilyent Budapest környékének egyik legismertebb hírportálján, amely a forgalmas napokon már Magyarország legolvasottabb hírportáljai között van, akkor kattintson ide!