Brutális villanyszámlája miatt kesereg Medveczky Ilona. Az egykori táncművész egy hatalmas budai villában él, amelynek saját bevallása szerint csak néhány helyiségét használja. Évekkel ezelőtt azt mondta, alacsony nyugdíjából nem tudja fenntartani az ingatlant, ennek ellenére mégsem hajlandó megválni tőle.

Megjött a villanyszámla

Közel 90 ezer forintos villanyszámlát kapott Medveczky Ilona. Az egykori táncművész arra panaszkodott, hogy nem bírja kifizetni a rezsijét. „Egyelőre a villanyszámlát kaptam meg. Közel 90 ezer forint. Azt hittem, rosszul látok! Dupla annyit fizetek, mint szoktam, pedig nagyon odafigyelek arra, hogy csak akkor használjak áramot, amikor feltétlenül szükséges, már a televíziót sem nézem annyit” – mondta a Story Magazinnak.

El van keseredve

A művésznő nagyon el van keseredve, hiszen ez még csak egy számla volt. Nagyon tart attól, mi lesz, amikor a többi is megérkezik. Azt mondta, inkább éhezni fog, de a kutyáinak mindig lesz mit enniük. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Elviszi a nyugdíját

„Ez szinte egy teljes nyugdíj! Teljes sötétségben fogok élni, az lesz ennek a vége. Az állatokat ellátom, főzök, de az én szükségleteimet minimálisra csökkentem. Nem tudom, mi lenne a legjobb megoldás” – mondta el csüggedten a táncosnő.

Még nem fűtött

„Eddig nem is fűtöttem, pedig nagyon fázós vagyok, igyekszem takarékoskodni. Egyből viszont nem engedek: fontos, hogy a kutyáknak mindig legyen meleg ételük. Még akkor is, ha nekem nincs” – mondta Medveczky Ilona.

Ajándékba kapta

A táncművésznő Budapest egyik legfrekventáltabb helyén, a 12. kerületben él. Ilona otthona egyébként a Károlyi-család vadászbirtoka volt, és mint olyan, elsőként épült a budai magaslaton. A díva nem tagadja, akadtak az életében férfiak szép számmal, ezt a villát is ajándékba kapta az egyik „barátjától”.

Csak a táncát adta érte

„Úgy kaptam a házamat, hogy semmit nem adtam érte a táncomon kívül. Az úriember tudta, hogy nem vagyok képes úgy érezni iránta, ahogyan ő szeretné, de valamiért fontos volt neki, hogy biztonságban tudjon engem. Amikor Magyarországon járt, és én a Moulin Rouge-ban táncoltam, ki nem hagyta volna, hogy megnézze a fellépésem. Álmomban sem gondoltam, hogy végül ő lesz az, aki megoldja az életem. Mai napig hálás vagyok az ő jóságáért: azt mondta, az ő táncművésznője nem nyomoroghat, olyan királynői ház illik hozzá, amilyen királynő ő.” – mesélte egyik interjújában a művésznő.

Nem tudja fenntartani az ingatlant

Medveczky Ilona évek óta panaszkodik, hogy nem tudja fenntartani a hatalmas ingatlant, amelyben 58 éve él. Pár évvel ezelőtt azt mondta, mindössze 70 ezer forint a nyugdíja, baráti segítség nélkül pedig éhen halna.

Nem akarja eladni

Az úszómedencés, 12. kerületi villa a kilencvenes évek közepén 270 millió forintot ért, legalább is ennyit ajánlottak akkor érte. A művésznő azonban elmondta, hogy soha nem akar túladni szeretett otthonán. Igaz, a többszintes házból mindössze pár helyiséget használ, amelyen 4 kutyájával osztozik. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Medveczky Ilona névnapi grillpartit tartott a kertjében

Kiemelt kép: Medveczky Ilona – Forrás: YouTube.com