Elbódította családját, majd 13 éves lányán élte ki nemi vágyait egy sarkadi férfi. R. Zoltán segédápolóként dolgozott a pszichiátriai osztályon, valószínűleg onnan szerezte be a pszichés állapotra ható gyógyszereket. Felesége a szörnyűségek éjszakáján éppen dolgozott, de most azt mondja, az eset előtt ő is rosszul lett, valószínűleg férje rajta tesztelte a szereket.

Elbódította a családját

R. Zoltán a gyulai kórház pszichiátriáján dolgozott segédápolóként. A munkájából adódóan nyilvánvalóan tisztában lehetett azzal, hogy a különböző gyógyszereknek a beadásával milyen hatást ér el. A Blikk szerint a férfi az egész családjának bódítószert adagolt, és miközben a felesége dolgozott, az egyik lányát megerőszakolta. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Azt mondta, betegek a gyerekek

„Azon a napon dolgoztam, s mire hazajöttem, már azt mondta, hogy betegek a gyerekek. Nagyon gyanús volt, hogy mind a négyen egyszerre és ugyanazokkal a tünetekkel lettek rosszul. Amikor a férjem nem sokkal később elment otthonról, a 13 éves lányom elmondta, hogy az apja nemi vágyait elégítette ki rajta, megerőszakolta őt. Kiderült, az egy évvel fiatalabb húgát is megpróbálta, de nem sikerült, mert a gyerek még annyira észnél volt, hogy ellenállt” – mondta a Blikknek R. Zoltán felesége.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Négy közös gyermekük van

A nő, a saját biztonságuk érdekében még megvárta, hogy a férfi másnap elmenjen dolgozni, és azonnal értesítette a rendőröket. A szülőknek összesen négy lányuk született, a kisebbek 8 és 10 esztendősek. Az eddigi információk szerint nekik szerencsére nem esett bántódásuk.

A feleségén tesztelte a bódítót

Az asszony szerint valószínűleg a munkahelyéről hozhatott haza valamilyen bódító hatású gyógyszert, amit az egész család megkapott. „Az elfogása előtt egy héttel már tudtam, hogy valami nincsen rendben, betegnek éreztem magam, orvoshoz is fordultam, és kiderült, hogy akkor nekem is titokban beadhatott valamit. Ugyanazok a tüneteim voltak, mint a lányoknak később: fáradtság, szédülés, aluszékonyság, alig bírtam nyitva tartani a szemeimet. Rajtam tesztelhette a hatását…” .

15 évig voltak együtt

Elmondása szerint a férje alapvetően az átlagosnál indulatosabban viselkedett, de semmi előjelét nem látta a történteknek. Már majdnem 15 éve alkottak egy párt, 6 éve pedig már egy közös családi házban is laktak, amit ők most minél előbb el akarnak hagyni.

A gyerekek mindent tudnak

„A helyzethez képest jól vannak a gyerekek, a nagyobbak mindent pontosan tudnak arról, hogy mi történt, de a kisebbik is sejtik. Pszichológus fog majd nekik segíteni. Sosem hittem, hogy ilyesmi megtörténhet. Elkábította és megerőszakolta a 13 éves lányunkat a férjem. Hogy lehet ez? Talán sosem ismertem őt igazán” – tette hozzá az asszony.

Eljárást indított a rendőrség

„A Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya eljárást foyltat egy 39 éves sarkadi lakos ellen. A gyanúsított a bűncselekményt a jelenlegi adatok szerint egy személy sérelmére követte el. Kihallgatása során a bűncselekmény elkövetését elismerte” – erősítette meg a lap információját a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Letartóztatták

R. Zoltánt a rendőrség február 12-én őrizetbe vette, majd kezdeményezte a letartóztatását, amit a bíróság két nappal később, múlt szerdán elrendelt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ez is érdekelhet

Gyomorforgató: alvó kisfiúkat molesztált a fociakadémia nevelője, Nemes Lászlót szökés miatt körözi a rendőrség

Kiemelt kép: illusztráció