Három fiatal lány tűnt el Budapesten a 15. kerületből, a rendőrök jelenleg is nagy erőkkel keresik őket, derül ki a hatóság közleményéből.

Három lány tűnt el

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 15. Kerületi Rendőrkapitányság eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Domonkos Krisztina, Lakatos Leila, valamint a Molnár Eugénia ügyében. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Gyermekotthonból tűntek el

A rendelkezésre álló adatok szerint a két 16 éves és a 17 éves lány egy 15. kerületi gyermekotthonból ismeretlen helyre távozott, a rendőrök jelenleg is keresik őket.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Személyleírásuk

Domonkos Krisztina 16 éves, körülbelül 170 centiméter magas, vékony testalkatú, hullámos, szőke hajú és barna szemű. Lakatos Leila 17 éves, körülbelül 175 centiméter magas, vékony testalkatú, rövid, sötétbarna hajú és barna szemű. Molnár Eugénia 16 éves, körülbelül 160 centiméter magas, hosszú, hullámos, sötétbarna hajú és barna szemű.

Ezt kéri a rendőrség

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 15. Kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki Domonkos Krisztina, Lakatos Leila vagy Molnár Eugénia tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon.​

Fotón az eltűnt lányok

Pár napja egy 10 éves kislány tűnt el

A Kékvillogó írta meg, hogy házuk udvaráról tűnt el egy 10 éves kislány Kunhegyesen. A portál beszámolója szerint a kislány a házuk elkerített udvarán tartózkodott, onnan tűnt el. A rendőrök persze azonnal keresni kezdték, ami eredményre is vezetett, ugyanis a gyermeket megtalálták, a körözése a police.hu oldaláról is lekerült.

Till Tamás 22 éve tűnt el

Itt, a BudapestKörnyéke.hu oldalán is írtunk arról a 11 éves kisfiúról, Till Tamásról, aki 22 évvel ezelőtt tűnt el nyomtalanul. Tamás kerékpárral indult el otthonról, azóta senki sem látta. Szülei nem hajlandóak elfogadni, hogy fiúk már nem él, igaz eddig semmilyen, erre utaló bizonyítékot nem is talált a rendőrség. Minden ünnepre ajándékot vesznek eltűnt gyermeküknek, a napokban 33 éves lenne Tamás, szülei szívszorító üzenetet küldtek neki.

Kapcsolódó:

“Nagyon várjuk haza, és minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy előkerüljön! – szívszorító üzenetet küldött édesanyja a 22 éve eltűnt Till Tamásnak

22 éves tűnt el

A napokban lenne 33 éves Till Tamás. Ő az a fiú, aki 22 évvel ezelőtt 11 éves korában tűnt el, azóta szülei semmit nem tudnak róla, a rendőrség mai napig keresi. 

Minden alkalomra ajándékot vesznek neki

Az édesanya tavaly egy interjúban azt mondta, minden évben Tamás születésnapjára, karácsonyra és húsvétra ajándékot vesznek neki. Tamás nagyon szerette a plüssállatokat, így a gyűjteményét is gyarapítják.

Idén is ajándékot vettek

Idén sincs ez másképp: „Most is, mint minden évben minden ünnepkor, megtartottuk a születésnapját és ajándékot vettünk neki. A mai napig bízunk benne, hogy előkerül!” – mondta a Ripost-nak az édesanya, aki nem adja fel a reményt, bízik benne, egy nap még viszontlátja szeretett fiát. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Az eltűnt lányok – Forrás: police.hu