Sok teherautó-sofőr számára az okostelefonokba épített GPS nem elégséges patronálás. A kamionosoknak egyedi igényeik vannak, és a Google Maps nem kínál olyan funkciókat, amelyek ezt teljes mértékben abszolválnák. Persze, dönthetsz úgy, hogy beruházol egy drága Garmin készülékre, de tulajdonképpen minek pazarolod a pénzt, ha rengeteg ingyenes navigációs alkalmazás létezik? Munkád legfontosabb része a rakomány biztonságos és hatékony szállítása. Tehát mi a legjobb navigációs alkalmazás a kamionosok számára? Egyértelmű, amely stabil és optimális utazást biztosít kifejezetten ezekhez a járművekhez. Nos, a Soforallasok.com elvégzett egy kutatást, és megtalálta a legjobbakat! Nézd meg az ajánlásokat, és tégy egy próbát!

1. Trucker Path

Az applikáció alapverziója mindenki számára ingyenes, és a szoftver további cizellálási lehetőségeket tartogat egyéb speciális funkciók megvásárlására is. A Trucker Path programját kamionosok konstruálták, így nyilvánvalóan magában hordozza a gyakorlati teherautó-vezetés minden prioritását. A legjobb szolgáltatás, amelyet kínál, az az, hogy a teherautód paraméterei alapján meghatározott GPS navigációs irányokat állíthatsz be vele. Ez az alkalmazás biztosan garantálja, hogy ne kelljen találgatnod az útvonal kiválasztásánál, hiszen testre szabhatod az irányokat a jármű típusa, magassága, súlya és szélessége alapján. És ez még közel sem minden! Szeretnéd elkerülni az utazás esetlegesen felkavaró részeit? Ostoba kérdés, a válasz adott. Ugyanis, ez a navigációs alkalmazás lehetővé teszi, hogy kiszűrd a kevésbé szimpatikus dolgokat, beleértve az alacsony felüljárókat, a keskeny utakat és a nehéz éles kanyarokat. Nem sok annál rosszabb dolog van, mint bemenni egy parkolóba, és rájönni, hogy nincs szabad hely, ugye? Ezzel a cuccal valós idejű frissítéseket láthatsz a parkolási lehetőségekről, így többé nem kell aggódnod a felesleges járatok miatt. Takaríts meg pénzt, és hasonlítsd össze az üzemanyagárakat a különböző töltőállomásokon, a kedvenc helyeidet akár el is mentheted. Próbáld ki a kiterjedt funkcionalitást, majdnem biztos, hogy kapásból beleszeretsz.

2. TruckMap

A TruckMap szintén versenybe szállt a „legjobb navigációs alkalmazás kamionosok számára” titulusért, és egy biztos, számtalan kitűnő funkciót kínál. Szintén díjmentesen letölthető, és az app navigációs rendszerét kifejezetten kamionosok számára tervezték. Már a rajtnál megadhatod a kocsi súlyát, magasságát és szélességét. Az alkalmazás elmenti ezeket az információkat, és csak olyan útvonalakat javasol, amelyek lehetővé teszik a specifikációknak megfelelő teherautókat. Innentől kezdve soha nem kell attól tartanod, hogy járhatatlan utakra keveredsz, mert a GPS automatikusan elkerül minden olyan irányt, ahol slamasztikába keveredhetnél. A parkoló és üzemanyag alternatívákat ugyanúgy nyomja, mint az előző szoftver, de akár parkolót, kisboltot, zuhanyzót vagy mosodát keresel, segít, hogy megtaláld. Emellett hozzáférést kapsz a járművezetői véleményekhez is – így tökéletes potenciálként szolgál a helyek részletes felülvizsgálatához. Ha szívesen egyszerűsítenéd az utazást, akkor okvetlenül csekkold!

3. TruckBook

Ha a másik két navigációs alkalmazás nem tartalmazná azt, amit keresel, és továbbra is kutakodsz a legjobb teherautósofőr navigációs alkalmazás után, ne tedd! A TruckBook szintén ingyenes, kifejezetten a kamionosok prioritásai alapján készült, és számos különböző, nagyon hasznos funkciót kínál. Az előzőkehez hasonlóan a TruckBook lehetővé teszi az útvonal testre szabását a személyre szabott preferenciák alapján, és ugyancsak a kocsi attribútumaihoz igazíthatók az útvonalak. Ez az alkalmazás az aktuális időjárás kritériumait is képes figyelembe venni az irányok kikalkulálásánál, így ezzel az alkalmazással soha többé nem kell attól tartanod, hogy egy őrült hóviharba kerülsz. A TruckBook kínál néhány speciális opciót, amelyek megkülönböztetik a korábbi két eshetőségtől. Egyrészt élő időjárási értesítéseket, forgalmi figyelmeztetéseket és aktív útlezárási információkat szolgáltat, ezzel pedig lehetőséget teremt a biztonságod és kényelmed szerint hozz döntéseket. Ezen kívül a TruckBook rendelkezik a legkiterjedtebb teherautószerviz-adatbázissal, így tényleg hathatós társad lehet a hosszú munkatúrák során.

Amúgy a Soforallasok.com kapcsán képben vagy? Ez hazánk legújabb sofőrállás weboldala. A portál 2021 augusztusában indult, itt egyszerűen, pár kattintással, regisztráció és egyéb felesleges procedúra nélkül tudnak fuvarozó cégek sofőr állás hirdetést feltölteni teljesen ingyenes módon. A modern letisztult felület lehetővé teszi, hogy sofőrként néhány másodperc alatt jelentkezz egy számodra szimpatikus hirdetésre, és a kiválasztott cég ily módon pár pillanat alatt értesül is a pályázatodról. Tudd, hogy a cél egyértelműen az egyszerűség és a gyorsaság, semmilyen felesleges adatot nem kérnek be, és teljesen ingyenesen használható a szolgáltatás, úgyhogy ne habozz, mindenképpen próbáld ki még ma!

Ez a cikk szponzorált tartalom. Ha Ön is szeretne ilyent Budapest környékének egyik legismertebb portálján, amely már Magyarország 11. legolvasottabb hírportálja, akkor kattintson ide! Áraink tetszeni fognak, ráadásul még 1 millió olvasót is tudunk garantálni a pr-cikkek kiemelésének.