Egyelőre csak a legidősebb fiúnak mondta meg nagymamája, hogy édesanyja nincs többé. A karcagi nőt volt élettársa fojtotta meg, majd autója csomagtartójába rejtve vitte el egy erdős részre, ahol elásta.

Eltűntként kezelték

Mint ahogyan arról a BudaPestkörnyeke.hu is beszámolt volt párja ölte meg Kiss Marianna Évát, aki két nappal karácsony előtt tűnt el Karcagról.  A gyilkos férfi sokáig azt állította, hogy a Dunába dobta egykori párja holttestét, ám kiderült, ez nem igaz.

Fiával együtt utazott a holttest

Január elején találták meg a 24 éves nő holttestét Felsőlajoson. Ott élt B. Attila, aki megfojtotta volt párját, majd az ágyneműtartóba rejtette. Amikor senki nem látta, akkor az autó csomagtartójába rakta és a 3 éves kisfiával együtt elindultak haza.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Az interneten kerestette Mariannát

Ezután ásta el kisfia édesanyját. A gyilkosság után a férfi még a Facebookon is megosztotta azokat a bejegyzéseket, amelyekben arról írtak, hogy keresik a kétgyermekes anyukát.

Attila 3 éve fiát is magával vitte

Marianna és B. Attila öt év után december 9-én szakítottak véglegesen, a 38 éves férfi akkor költözött haza Felsőlajosra a szülei házába a hároméves Vendellel. A kisfiúért az áldozat édesanyja ment el Karcagról a napokban. A gyilkosság óta most találkozott a két anya először.

Megtört a család

„Amikor megláttak, egyből sírt Attila egész családja. Mondták, hogy nagyon sajnálják és ők nem tehetnek semmiről. Láttam rajtuk, hogy nagyon meg vannak törve, és komolyan így gondolják. Rájuk egyáltalán nem is haragszom. Az édesanyja nem érti, hogy a fia hogy tehetett ilyet, hogy vakíthatta el ennyire az az érzés, ami benne volt” – mesélte a Borsnak Lázók Éva, a 24 éves korában meggyilkolt Marianna édesanyja.

A 3 éves kisfiú örült nagymamájának

Mivel Mariannáék korábban 10 hónapig éltek a karcagi házában, így kisunokája azonnal felismerte Évát, és a nyakába ugrott, amint meglátta.

A 7 éves kisfiú tudja, hogy meghalt az anyukája

„Nagyon nyugodt, nincs vele semmi baj. Ugyan hiányolja a szüleit, de még annyira kicsi, hogy fel sem fogja, hogy mi történik körülötte. A 7 éves Rubennek már elmondtuk, tudja, hogy az édesanyját nem láthatja soha többé. Persze a gyilkosságról nem beszéltünk, csak annyit tud, hogy Marcsi meghalt, és már az angyalok között van. Sírt egy kicsit, de valójában ő sem érti igazán a történteket. Mondtuk neki, hogy a szívében mindig ott lesz vele” – mondta a gyászoló nagymama.

Videóval emlékeznek Mariannára

Marianna családja a napokban megható videóval állított emléket a meggyilkolt Mariannának

A BudaPestkörnyeke.hu cikkeit Kiss Marianna Éva eltűnéséről ide kattintva tudod elérni

Kiemelt kép: Kiss Marianna Éva