Ahogyan arról a BudapestKörnyéke.hu is beszámolt néhány hónappal ezelőtt derült ki, hogy 10 év házasság és három gyermek után a válás mellett döntött Tápai Szabina és Kucsera Gábor. A egykori kézilabdázó korábban elárulta, történt megcsalás a kapcsolatukban, mielőtt nyilvánosságra hozták volna a döntést, már hónapok óta nem éltek együtt. A egykori szerelmesekhez közel álló forrás pedig most elárulta, milyen a viszony jelenleg Szabina és Gábor között.

Nem volt biztos a döntésében

Szabina korábban a válás okait is részletezte, elárulta, nagyon nehéz két év áll mögötte, a dologról pedig azért nem beszélt eddig, mert nem volt biztos a döntésében. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Volt megcsalás

„Nem fogok szépíteni, volt megcsalás. Sokáig nagyon türelmes és elfogadó voltam, de egyszerűen rá kellett jönnöm, hogy nem működik köztünk ez az egész. Az elmúlt két-három évben túl sok volt a negatív energia az életünkben, és erre se a gyerekeknek, se nekünk nincs szükségünk” – mondta a Story magazinnak néhány hónapja Szabina, majd hozzátette:

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Várta a küzdést

„Két és fél éven át vártam, hogy valami történjen. Vártam a küzdést, a tetteket. Nem nagy dolgokat ám. Csak arra vágytam, hogy menjünk el sétálni, vagy igyunk meg egy kávét kettesben, de ez nem történt meg. Most pedig azt érzem, ehhez már késő, elkerültük egymást időben.”

Pár éve Szabina a gyerekekkel még a FarmVIP műsorában is meglátogatta a férjét

Nem férj és feleség

„Ez már nem az én utam. Mára máshogy nézek rá. Mi már apa és anya vagyunk, nem férj és feleség. De ettől én még nagyon szeretem őt, és mindig szeretni is fogom, csak más minőségben” – magyarázta a lapnak a háromgyermekes anyuka, aki azt is mondta, mostanra már túl van a házasságán.

Ilyen a kapcsolatuk most

A válás dacára azonban nagyon úgy fest az egykori álompár rendezni tudta a sorait, ugyanis a hosszú hétvégén Szabina megosztott egy fotót az Instagram történetében, ahol Gábor mellől jelentkezett be. Az egykori világbajnok kajakos a sportkarrierjét követően vállalkozásokat indított, az egyik legújabb projektje pedig egy kalandpark, ami a hétvégén nyitotta meg a kapuit.

Jóban maradtak

A nyitóeseményre elkísérték a gyerekei, valamint az exfelesége is, sőt Szabina a 24 órán át elérhető Insta-sztoriban hívta fel a követői figyelmét Gábor legújabb bizniszére. Egy közeli ismerősük is megszólalt a felek viszonyáról, ő elmondta: „Jóban maradtak, annak ellenére is, hogy sokan azt hittük, ez nem így lesz.”

Lehet ebből több?

Nyilván nem utolsó szempont, hogy összeköti őket a három, gyönyörű gyermek, akiknek szeretnék biztosítani a boldog családi hátteret, hiába nem élnek már egy fedél alatt. Igazából egy baráti kapcsolattá szelídült a helyzet, ugyanúgy beszélnek egymással és segítik a másikat. Azt, hogy ebből lesz-e valaha több, nem tudom… Majd az idő eldönti” – magyarázta a Ripostnak az ismerős. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Tápai Szabina és Kucsera Gábor – Forrás: TV2