A barátnőjénél fogták el azt a 49 éves, koszovói állampolgárságú férfit, aki halálos közlekedési baleset részese volt csütörtökön este a fővárosban, a Budaörsi úton. Ahogy már beszámoltunk róla, eddig tisztázatlan körülmények között csapódott egymásnak egy Mercedes és egy motorkerékpár. A 27 éves motoros olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. Az autó sofőrje a történtek után segítségnyújtás nélkül távozott, de nem jutott messzire. Beszámolónk végén mutatjuk megrázó helyszíni felvételeinket.

Halálos ütközés a Budaörsi úton

A BudaPestkörnyéke.hu számolt be arról péntek reggel, hogy eddig tisztázatlan körülmények között csapódott egymásnak egy Mercedes típusú autó és egy motorkerékpár július 27-én 21 óra 50 perckor Budapesten, a 11. kerületi Budaörsi úton. A 27 éves motorkerékpáros olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Túllépte a megengedett sebességet

A motor roncsolódásából, illetve a Mercedes bal hátsó futóművének elgörbüléséből ítélve, a motoros a megengedett sebességet túllépve közlekedett. A motoros, látva a vészhelyzetet, jobbra eldöntötte a motort, mivel a Kawasaki kormánya több centi hosszan végigkarcolta az aszfaltot, a fiatalember térdéről pedig lenyúzta a protektor ruhát az útburkolat.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Nem tudták újraéleszteni

A férfi így csapódott a Mercedes oldalába. Emiatt nem is repült át az autó felett; ha így történt volna, akkor talán túléli a balesetet. A motorost a szemtanúk, majd a mentők próbálták újraéleszteni, de olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt. A motor tele volt benzinnel, amikor felemelte az autómentő, percekig folyt belőle az útra az üzemanyag.

Ittasság és sokk

A Mercedest vezető férfi ittassága és a sokk miatt elhajtott a helyszínről, de nem jutott messzire a sérült autóval és a kirobbant oldallégzsákokkal. A Fehérló utca 8. számú ház előtt leparkolt, kiszállt és elsétált. A baleset helyszínén megtalálták a helyszínt elhagyó jármű visszapillantó tükrét, amiből következtetni lehetett arra, hogy egy sötét színű Mercedest kell keresni. A helyszínen tartózkodó szemtanú is elmondta: emlékei szerint egy S típusú fekete Mercedes volt az okozó személygépkocsi.

A barátnőjénél fogták el

Információink szerint a 49 éves koszovói férfi, aki Százhalombattán van bejelentve, a barátnőjéhez tartott a Zólyomi útra, de a történtek miatt nem kocsival, hanem gyalog ment fel hozzá. Úgy tudjuk, ott fogták el a rendőrök.

Pozitív alkoholteszt

A rendőrök a helyszínen a sofőrrel szemben alkoholszondát alkalmaztak, amely pozitív értéket mutatott. A férfit előállították, elszámoltatása folyamatban van – számolt be róla a police.hu. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Kiemelt kép: a tragédia helyszíne. Fotók: BudaPestkörnyéke.hu/GK