Visszavágó helyett szópárbaj. Ma tovább folytatódott Rácz Jenő és Istenes Bence összecsapása a Sztárbox után. A két celeb mérkőzését a séf nyerte meg pontozással, azóta forrnak az indulatok. Istenes Bence nem bír leállni, ismét nekiment Rácz Jenőnek.

Egymásnak feszültek

Amint arról korábban beszámoltunk, a vasárnapi Sztrábox elődöntőjében, négy menet után Rácz Jenő pontozással győzte le Istenes Bencét.  A két celeb a mérkőzés előtti napokban nagyon egymásnak feszült, a köztük lévő heves ellentét pedig azóta sem csitult, sőt, egyre durvább lett. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nem fogott kezet a séffel

Istenes a meccs után nem is fogott kezet Rácz Jenővel, azt mondta, nem érdemli meg. A műsorvezető állítása szerint az „ordenáré módon” beszélt vele a ringben. Az rtl.hu-nak elmondta, azóta sem beszéltek egymással, és szerinte nem is fognak, viszont úgy érzi, összecsapásuknak „szinte kötelező, hogy legyen egy visszavágója”.  

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Bence nem őszinte

Nem sokkal később Rácz is nyilatkozott az rtl.hu-nak, ő azt mondta, bár nagyon megterhelő volt számára az előző hét, a ringben pontosan az történt, amire számított, és neki tiszta a lelkiismerete. Arra a kérdésre, hogy elfogadta-e Istenes Bence bocsánatkérését, így felelt: „Én bárkinek a bocsánatkérését szívesen elfogadom, ha azt érzem, hogy az őszinte. De valamiért a Bencének nem tudom teljesen átérezni az őszinteségét”.  

Először viccnek gondolta

„Azt gondolom, hogy nem lehet úgy nekiállni egy sportküzdelemnek, hogy ő mindenkit le fog csücsültetni, meg kitalálja azt, hogy én kihívtam őt. Próbáltam mindezt figyelmen kívül hagyni, de nagyon nehéz volt ez az egész út idáig” – fogalmazott Rácz Jenő, majd hozzátette: az elején azt gondolta, hogy a tévés csak viccelődik vele, és a beszólogatás csak egy médiafogás a részéről.

Káromkodott Jenő?

Istenes Bence korábban azt mondta, a meccs alatt a séf különböző káromkodásokat mondott neki, amit szóvá is tett a bírónak. Rácz Jenő mindezt korábban is tagadta, most sem tett másként. „Egyre több fórumon látom, hogy Bence erről nyilatkozott, és mindenhol mást nyilatkozik”.

„Hagyjon már békén”

Rácz Jenő ma azt mondta, neki már elege van abból, hogy Istenes visszavágóról beszél a meccsük után. „Ott volt a lehetőség, de hogyha ennyire ragaszkodik hozzá, akkor csináljuk azt, hogy ez a visszavágó ez megtörtént. Nyert, gratulálok neki, 1-1, és bontson ki otthon egy pezsgőt és ünnepelje meg magát. Hagyjon már engem békén” – fogalmazott a győztes fél.

Nem fér bele…

Istenes Bencét még mindig a balul elsült Instagram-sztori foglalkoztatja, írja az nlc.hu. „Még a szájalás sem érdekelt volna, ha három nappal ezelőtt nem csinál ugyan ilyen dologért egy óriás botrányt, és ki áll, hogy ilyet nem lehet csinálni, nem fér bele, gyűlöletkeltés, kirekesztés… Már bocsánat, a cigányozás miben más, mint a b…zás a ringben?” – írta a műsorvezető.

„Csak magamra haragudhatok”

„Szerintem a kettő ugyanaz. Én adtam a kést a kezébe azzal, hogy ez az Instagram-sztori kikerült, igazából csak magamra haragudhatok. Amikor az az Instagram-sztori kikerült, aláírtam a halálos ítéletemet és ezen a meccsen én nem nyerhettem” – zárta szavait Istenes, aki a bírók döntését is megkérdőjelezte korábban.

Kiemelt kép: küzdelem a Sztárboxban – Forrás: RTL