Egy családi veszekedést követően veszett nyoma neki. Annyi biztos, hogy vonattal érkezett a fővárosba. A rendőrség szerint nem bűncselekmény áldozata lett.

Rettenetes hír érkezett

Sajnálattal értesítünk mindenkit, hogy a szeptember 15-én Jászberényből eltűnt Farkas Pétert megtalálták, elhunyt. A 23 éves fiatalember holtteste Budapest külső részén a Dunából került elő – közölte a minap az Eltűnt Személyek Keresése Facebook-csoport. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Vonatra ült

A férfi még szeptember 15-én tűnt el jászberényi otthonukból azt követően, hogy húgával hevesen vitatkozott. Az utolsó nyom, amin elindulhattak az egy elektronikus vonatjegy volt, amely Tápiószecsőről a Keleti pályaudvarra szólt.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Baljós előjelek

Édesanyja korábban azt mondta, hogy mindez nem vall fiára, aki nem szokott csavarogni. Péter egyébként nem sokkal később kikapcsolta a telefonját is. Az eltűnés híre nem sokkal később elterjedt, rengetegen kezdték el keresni. Azonban sajnos rettenetes hírrel kellett szembesülni.

Egy civil találta meg

Péter halálának körülményeit a rendőrség közigazgatási eljárás keretein belül vizsgálja – mindez tehát azt jelenti, hogy nem merült fel bűncselekmény gyanúja. Nagy László eltűntkereső ugyanakkor úgy értesült, hogy egy civil találta meg a fiatal holttestét.

Nagyon várták haza

A belváros és Budatétény között, két hajótest közt volt, amikor rábukkantak. Azonban a történtek körülményeiről egyelőre még nincsenek biztos információk. Édesanyja korábban szívszorító szavakkal üzente meg fiának, hogy mennyire várja őt vissza.

Felfoghatatlan tragédia

„Az egész családod, barátaid és munkatársaid várnak haza. Gyere haza, nagyon szeretünk” – fogalmazott Klaudia. Most teljesen összetört mivel képtelen felfogni, hogy elveszítette fiát. Amikor a Bors megkereste, akkor csak annyit mondott, még nem áll készen arra, hogy beszéljen, hiszen el sem hiszi azt, ami történt.

Elment dolgozni, de nem tért haza

Nemrégiben ugyancsak egy rejtélyes eltűnésről adtunk hírt, amely szintén a fővárosban történt. Szeptember 7-én egy budapesti édesanya elment dolgozni a 11. kerületben található munkahelyére, ám azóta semmiféle hírt nem érkezett róla.

Zavart volt

„Hetedikén reggel elment dolgozni. A munkahelyéről negyed kilenckor kiment cigit venni, de már nem ment vissza” – árulta el a nő élettársa. Katinka két nappal később, egy férfivel ment vissza a munkahelyére, hogy kipakolják a szekrényét. A főnökasszonya szerint zavart volt, senkit nem ismert meg, senkivel nem beszélgetett

Elrabolhatták?

Az 51 éves nőnek két gyermeke van, a 21 éves Liliána és a 20 éves Péter. Ők sem értik, hova tűnhetett el ilyen hirtelen az édesanyjuk. Katinka még a gyerekeinek sem veszi fel a telefonját, ha keresik, folyamatosan megszakítja a hívást. Rokonai azt valószínűsítik, hogy nem önszántából van távol.

Van segítség!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt! A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

(Kiemelt képünk illusztráció, forrás: Facebook.)