Tűzoltók húzták ki a Dunából azt az autót, amellyel egy gödi nő hajtott a vízbe. Az 50 éves asszony el akarta dobni az életét, végül meggondolta magát és kiúszott a vízből.

Dunába hajtott

Hétfőn hajnalban a horányi révnél hajtott a Dunába az autójával egy gödi nő. A kocsit kedd délután búvárok és tűzoltók emelték ki a partra. Egy helyi újságíró szerint a nő öngyilkossági szándékkal hajthatott gépjárművével a Dunába a dunakeszi kompátkelőnél. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kimászott az autóból

Kedden a tűzoltóság búvárok segítségével hozta felszínre a gépjárművet. Az információk szerint az 50 éves, Gödről származó hölgy kimászott az autóból, mielőtt az a víz mélyére merült volna. 

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Ezzel az autóval hajtott a Dunába a nő

Forrás: Facebook/Vetési Imre

Tűzoltók emelték ki az autót

Vetési Imre, egy helyi újságíró számolt be a közösségi oldalán az eseményekről: a képen jól látható, hogyan emelte ki a tűzoltóság az elmerült járművet.

Tűzoltók a vízben

Forrás: Facebook/Vetési Imre

Tesla a Dunában

Tavaly szeptemberben írtunk arról, a tököli kompkikötőnél a Dunába gurult egy 30 milliós Tesla Model X elektromos autó. Egy tököli fiatalember egyszer csak azt vette észre, hogy a vízbe csúszik, majd szép lassan, bugyborékolva elsüllyed egy 30 milliós luxusautó.

Teljesen elmerült a vízben

Szóltak a katasztrófavédelemnek, akik azonnal riasztották a szigeti tűzoltókat, ám míg az egység a helyszínre ért, az autó teljesen elmerült a vízben. A Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat búvárral és szonárral is kereste a járművet, végül a parttól öt méterre bukkantak rá.

Húzzák ki a vízből a luxusautót

Forrás: Facebook/Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat

Műszaki hiba

Az autó tulajdonosa később azt mondta, kiszállt, hogy megkérdezze, mikor indul a komp, és ekkor történt a baleset. A Tesla műszaki hiba miatt gurult a vízbe. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Van segítség!

Ha Önnek vagy valakinek a környezetében segítségre van szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as telefonszámot, akár mobiltelefonról is, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt!

Kiemelt kép: húzzák ki a parta az elsüllyedt autót – Forrás: Facebook/Vetési Imre