Törökbálinton A dzsungel könyvét adják elő az Álomvándorok. Az Orfeumban az Apád füle, az Operában Az ezred lánya kerül színre. A BMC-ben a Budapesti Vonósok adnak koncertet, Angyalföldön újévi opera- és operett est kínál fergeteges szórakozást. Az óbudai Trófea Pótszilvesztert szervez hatalmas bulival.

A dzsungel könyve Törökbálinton

A dzsungel könyve modernizált változatát az Álomvándorok Társasága elhozza Törökbálintra is. Az Álomvándorok Társasága színisuli már lassan 10 éve működik Érden. Lelkes fiatalok alkotják a csapatot, akik szeretik a színházat. A közönség már láthatta őket többek között a Valahol Európában, a Padlás és a Nyomorultak című előadásokban.

Amatőrök profi módon

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

Az Álomvándorok előadásában

A dzsungel könyve modernizált változatát pedig most elhozzák Törökbálintra is. Szeretettel várunk mindenkit, aki szereti a zenét, a táncot, a humort és kíváncsi egy amatőr társulat profizmusra törekvő előadására.

Apád Füle az Orfeumban

Szakítás, lánykérés, szülés, gyereknevelés: a három tapasztalt apuka mindenben tud tanácsot adni, és természetesen azt a lehető leghumorosabb és legőszintébb módon. Két órás felhőtlen szórakozás kényelmes vacsoraszínházi körülmények között szingliknek, házasoknak, újra kezdőknek. SZEREPLŐK: Adorjáni Bálint, Elek Ferenc, Fenyő Iván, Nagy Sándor

Vacsoraszínházi előadás

Mendelssohn közelében a BMC-ben

A Budapesti Vonósok ígérnek remek estét a Budapest Music Centerben.

Az ezred lánya az Operában

Donizetti vígoperája két felvonásban, francia nyelven, magyar és angol felirattal. A művet Polgár Csaba rendezi, aki zenész-színészosztályban végzett, és számos zenés darabban játszott. Rendezései igazán egyedi hangon szólalnak meg, és ugyanez igaz a népszerű humoristára, Kovács András Péterre, akire a dialógusok átdolgozását bízta az Opera. Mindketten most debütálnak az intézmény színlapján.

ÚJÉVI OPERA ÉS OPERETT EST a KULT13-ban

Köszöntsük az új esztendőt a zeneirodalom gyöngyszemeivel, válogatva Kálmán Imre, Lehár Ferenc, Strauss, Puccini, Leoncavallo, Gounod és Verdi műveiből. Közreműködnek: Gábor Audrey szoprán, Pataki Tóth Orsika szoprán, Alagi János tenor, Fátrai János bariton, Szennai Kálmán zongora, akikkel többször találkozhatott az AJAMK színpadán bemutatott, nagyszerű operaelőadások közönsége.

Az AJAMK színpadán

Pótszilveszter a Trófeagrillben

Az óbudai Trófeagrill egész estés bulival, tombolával, korlátlan ételfogyasztással pótszilvesztert rendez.

Ingyenes programajánló

A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az akkreditált magyar reklámpiaci mérés (Gemius) szerint a forgalmas időszakokban már naponta 220 ezren olvassák. A programajánlókat tehát nálunk tényleg sokan látják. Jó hírünk van! Ha neked is van programajánlatod, szervezel egy rendezvényt, az éttermed új étlappal rukkolt elő, küld el nekünk az infókat és ingyen megjelentetjük, hogy tényleg sokan tudjanak róla. Fontos és hasznos infók programszervezőknek itt!

Kiemelt kép: Facebook/muvhaz