Szabina szerelmével, Leventével ment vakációzni a gödi Duna-partra. Miután ismerőseikkel iszogattak, egy gumicsónakkal bementek a vízbe. A 22 éves lány vízbe fulladt, a holttestét csak másnap találták meg.

Tragédia Gödnél

Amint arról a BudaPestkörnyeke.hu is beszámolt, szombaton délután a Dunába fulladt egy 22 éves lány Gödnél. Szabina és barátja Levente egy gumicsónakkal ment a vízbe, a férfit sikerült kimenteni, a lányt azonban már nem. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Felállt a gumicsónakban

Szabina holttestét másnap találták meg a rendőrségi búvárok. Állítólag azért borult fel a gumicsónak, mert a férfi felállt benne, hogy leszakítson egy faágat. A csónak pedig megbillent, mindketten vízbe estek.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Intézetben nőtt fel

A lány ismerősei szerint Szabina még soha nem volt olyan boldog, mint a mostani életszakaszában. Hányattatott gyermekkora volt. Szülei eldobták maguktól, emiatt intézetben nőtt fel. Soha nem volt biztos háttere az életben.

Munkahelyükön ismerkedtek meg

Szabina egy szerelmi csalódás után, munkahelyén ismerte meg Leventét. A férfi jóval idősebb volt nála, ennek ellenére nagy szerelem alakult ki köztük.

Nagyon várták a vakációt

Már az esküvőt és a babát tervezték. A nyári vakációt mindketten nagyon várták, a lány hetek óta másról sem tudott beszélni.

Biciklitúrára készültek

„Először úgy volt, hogy Esztergomba mennek biciklitúrára, ám a nagy meleg miatt végül a vízpart mellett döntöttek. Sajnos úgy tudom, Szabina nem tudott úszni, féltettem is picit, hogy a Dunánál lesznek” – mondta a Blikknek a lány ismerőse.

Nyaralókkal barátkoztak a szigeten

A pár több emberrel is összebarátkozott a szigeten, a jó hangulatban közösen iszogattak az új ismerőseikkel. A csónakba mellény nélkül szálltak be, annak ellenére, hogy Szabina nem tudott úszni.

Az ismerősök végignézték a tragédiát

Szabina és Levente a férfi társaságával voltak a szigeten. A többieket is rettenetesen megviselte, hogy végig kellett nézniük a tragédiát. Most ők tartják a lelket Leventében.

Epilepsziás rohamot kaphatott

Arra gyanakodnak, hogy Szabina epilepsziás rohamot kaphatott, amikor a vízbe esett. Nagyon félnek, hogy a barátjuk soha nem heveri ki szerelme elvesztését. A rendőrség büntetőeljárást indított a tragédia körülmé­nyei­nek kivizsgálására.

Levente összeroppant

„Nagy erőkkel keresték a rendőrök a lányt, még halradart is bevetettek. Jelzett is a szerkezet egy helyen, a búvárok azonban hiába merültek le ott, nem találtak semmit. Közben a fiú az egyik csónakban ücsörgött, látszott rajta, hogy szinte nincs magánál az aggodalomtól. A fájdalom az arcára volt írva. Végül másnap találták meg a holttestet” – mondta az egyik szemtanú. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció