Vízbe fojtotta 2 hónapos kisfiát egy komlói nő. A gyermekre a nagyszülők találtak rá, de hiába hívták a mentőket, már nem tudtak segíteni rajta. A nő beismerte tettét.

Nyomozás indult

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya tizennegyedik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett emberölés bűntette miatt nyomoz egy 28 éves nő ellen. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Vízbe fojtotta gyermekét

A gyanú szerint a komlói nő 2022. május 30-án délután az otthonuk fürdőkádjában vízbe fojtotta a két hónapos gyermekét.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

A nagyszülők találtak rá

A kisfiúra az épp látogatóba érkező nagyszülők találtak rá, akik azonnal hívták a központi segélyhívószámot, azonban a kiérkező mentők a csecsemő életét már nem tudták megmenteni.

 Beismerte tettét

A rendőrök az anyát a helyszínen elfogták, majd előállították a főkapitányságra. A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a nőt, amely során részletes, beismerő vallomást tett.

Őrizetbe vették

Őrizetbe vették, és kezdeményezik letartóztatását. A bűncselekmény körülményeit a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság szakértők bevonásával vizsgálja. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Vezetőszáron kísérik a nőt a rendőrök

Kiemelt kép: a 28 éves anya a rendőrségen – Forrás: police.hu