Ahogyan azt a BudaPestkörnyéke.hu is megírta néhány nappal ezelőtt durván megverték az ismert influencert, Megyeri Csillát. Úgy tudni a debreceni éjszakai élet egyik ismert szereplője bántalmazta Csillát egy fesztiválon. Az influencer most megtörte a csendet a történtek kapcsán.

Megtámadták

A napokban látott napvilágot a hír, mely szerint péntek este, a Campus Fesztiválon megverték Megyeri Csillát. Úgy tudni, a híresség egy másik társasággal keveredett vitába, ezután érkeztek az ütések. Vegyesen voltak férfiak és nők a másik társaságban, a kötekedést állítólag a nők kezdték. Az ismert televíziós személyiséget a hajánál fogva vitték a földre. Ezt egy férfi tette, aki ököllel is megütötte, írta meg a Bors. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Jól ismerik a támadót Debrecenben

A lap azt állítja, hogy Debrecenben az éjszakai élet ismert figurájának számít a támadó. A férfinak korábban már több ízben is meggyűlt a baja a törvénnyel. Elképzelhető, hogy ezért nem lépett közbe egyetlen férfi sem, aki látta, hogy mi történik.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Kórházba ment Megyeri Csilla

A celeb nem tétovázott, rögtön a támadás után kórházba ment. Közel három órát töltött az egészségügyi intézményben. Alapos kivizsgálást követően látleletet is vettek a sérüléseiről.

Megszólalt Megyeri Csilla

Az eset után az influencer hallgatott, ám most megtörte a csendet, s elmondta, lelkileg nagyon megviselték a történtek. Csilla péntek reggel Sebestyén Balázsék vendége volt, élő adásban mondta el, mi is történt a fesztiválon. Kiemelte, nagyon sajnálja, hogy ilyen helyzetbe került, korábban sosem keveredett verekedésbe, ez az egész pedig nagyon megviseli lelkileg.

Méricskélni kezdte

Csilla a műsorban elmondta, éppen egy standnál iszogattak a barátnőjével, amikor az a lány odalépett egy asztaltársasághoz, hogy köszönjön valakinek. Miután ez megtörtént arra lettek figyelmesek, hogy a másik társaságból az egyik nő, méricskélni kezdi Csillát.

Leöntötte

„A barátnőm erre megemelte a poharát és azt mondta neki, hogy egészségedre! Ezt a hölgy jelezte az ő párjának a történteket, aki erre még nem csinált semmit. Majd a hölgy felállt és elkezdte locsolni az irányunkban a pezsgőjét” – magyarázta Csilla, aki elmondta, ezen a ponton valóban felhúzva magát, és a kezében lévő italt a nő felé öntötte, de nem érte el. Mint mondja a nő erre begurult, és neki esett.

Földre vitték

A híresség elmondása szerint ekkor termett ott a nő párja, aki végül szétszedte őket. „A hajamnál fogva a földre rántott és verte a fejemet” – mondta Csilla, aki védekezésképpen rugdosta a férfit.

Jogi útra tereli

„Tudom egyébként, hogy ki a hölgy, az egyik barátnőm a férjének a volt felesége, de már Spanyolországban él” – mondta a celeb, aki cáfolta azt a híresztelést, hogy kétmillió forinttal tartozna a támadóinak. Valamint azt is kijelentette, jogi útra fogja terelni az ügyet. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Megyeri Csilla – Forrás: TV2