A televíziós személyiség már ügyvédnél is járt az ellene történtek kapcsán. A debreceni éjszakai élet egyik ismert szereplője bántalmazta Megyeri Csillát. A hírek szerint a férfinak már korábban is meggyűlt a baja a törvénnyel.

Néhány napja érte támadás a celebet

Most látott napvilágot a hír, hogy pénteken este megverték Megyeri Csillát. A híresség a Campus Fesztiválra látogatott el a barátnőivel. Ott vitába keveredett a társaság egy másik csoporttal. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Földre vitték

Vegyesen voltak férfiak és nők a másik társaságban, a kötekedést állítólag a nők kezdték. Az ismert televíziós személyiséget a hajánál fogva vitték a földre. Ezt egy férfi tette, aki ököllel is megütötte, írta meg a Bors.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Jól ismerik a támadót Debrecenben

A lap azt állítja, hogy Debrecenben az éjszakai élet ismert figurájának számít a támadó. A férfinak korábban már több ízben is meggyűlt a baja a törvénnyel. Elképzelhető, hogy ezért nem lépett közbe egyetlen férfi sem, aki látta, hogy mi történik.

Kórházba ment Megyeri Csilla

A celeb nem tétovázott, rögtön a támadás után kórházba ment. Közel három órát töltött az egészségügyi intézményben. Alapos kivizsgálást követően látleletet is vettek a sérüléseiről.

A híresség nem beszél a történtekről

Megyeri Csilla egyelőre nem szólalt meg az eset kapcsán. Vélhetően nagyon megrettent, és valószínű sok időnek el kell telnie, mire lelkileg feldolgozza, hogy mi történt vele. Elképzelhető, hogy fél a támadójától.

Lehet, hogy ismeri a támadóját

Megyeri Csilla debreceni illetőségű. Így aztán egyáltalán nem elképzelhetetlen, ha már korábbról ismeri azt a férfit, aki ezúttal bántalmazta. A celeb szemkörnyéki és lábsérülései jól láthatóak.

Ezt mondta Megyeri Csilla

A Bors elérte a televíziós személyiséget. Mindössze annyit mondott, hogy az ügyvédje tanácsára nem kommentálhat semmit. Sőt, még a sérüléseiről sem mutathat fotót sem.

Később még változhat a helyzet

A celeb elmondta, hogy a későbbiek során még változhatnak a dolgok. Megköszönte a lap érdeklődését a hogyléte felől, további információkat azonban nem árult el.

Ezek is érdekelhetnek!

Megyeri Csilla párja nem volt ott az esetnél

A híresség szerelme egy másik buliban volt. Molnár Zsolt egy medencés partin vett részt éppen. Hódi Pamela párjának, Tóth Bencének a születésnapján vett részt a férfi, erről Berki Krisztián egykori kedvesének közösségi oldalára feltöltött tartalmakból derült fény. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció – Forrás: MTI/Donka Ferenc