Sokunkkal fordult már elő, hogy hirtelen (vagy nem is annyira hirtelen) megváltozott hajunk állapota. Úgy érezzük, mintha vesztett volna dússágából vagy éppen zsírosodásra hajlamossá vált.

Amennyiben a helyzet nem tűnik átmenetinek, akkor érdemes utánajárnunk a háttérben álló okoknak. A TurboHair Medical szakértői csapata mindenben a segítségünkre lesz.

Amikor érdemes szakember segítségét kérnünk

Ahogyan már volt róla szó, érezzük, hogy valami nem stimmel a hajunkkal. Elsőre mit csinálunk? Nagyjából semmit, hiszen úgy gondoljuk, ez úgyis csak átmeneti. Ha nem akar múlni a tünet vagy esetleg fordászunk is felhívja figyelmünket erre, akkor érdemes komolyabban elgondolkodnunk. 

A baj ott kezdődik, hogy még ilyenkor is inkább a világhálón próbálunk gyógymódot találni problémánkra. Aztán lassan rájövünk, hogy nem működnek az ott felsorolt praktikák.

Ezt a sok elvesztegetett időt és persze az ablakon kidobott pénzt megspórolhatjuk. Mégis hogyan? Ha egyből az elején szakemberhez fordulunk. Őt trichológusnak nevezzük, aki a hajgyógyászatban kiemelkedő tudással és tapasztalattal rendelkezik. A legfontosabb, hogy képes a kiváltó okok feltárására. Nekünk pedig pont erre van szükségünk.

Azt ki kell emelnünk, hogy a mondás igaz, miszerint “a baj csőstül jön”. A kopaszodást előidéző hormonális problémák mellett szinte biztosan van egyéb faktor is. Ezek többnyire a stresszel és az életvitelünkkel hozhatók összefüggésbe.

A trichológus hajunk állapotának romlásáért felelős tényezők alapján egy személyre szabott, egyedi megoldást javasol.

Milyen módszerekkel vehetjük fel a harcot?

Hajunk kondíciójának feltérképezését egy úgynevezett mikrokamerás módszerrel lehet elvégezni. A hatékonyabb diagnosztika érdekében akár 3-400-szoros nagyítás is elérhető. Így semmi sem maradhat rejtve. Legyen szó a fejbőrről vagy akár a hajtüszőről.

Elsőre hihetetlen, de igaz. A zsírosodás leggyakoribb kiváltó oka a stressz. A harcot könnyedén felvehetjük, ha gyakori sétákat, lassú kocogásokat iktatunk be mindennapjainkba.

A legátfogóbb képet a hajhagymák alapján lehet kialakítani, melyek ugyanis nagyon „beszédesek”. Testünk általános állapotáról, táplálkozási szokásainkról is sokat elárulnak. Ehhez 2-3 hajszálra van csupán szükség. Jó páran érzünk hasonlóképpen, vagyis hogy minden egészségügyi beavatkozástól rettegünk. Szerencsére ez a művelet teljesen fájdalommentes.

Profi készítményekkel a kiváló eredményért

A TurboHair Medical különböző készítmények széles választékával várja az érdeklődőket. Ezek a prémium kategórát képviselő termékek gyógynövény-kivonatokat tartalmaznak. Kereskedelmi forgalomból nem tudjuk őket beszerezni. 

A problémák széles spektrumának (pl.: zsírosodás, korpásodás, hajhullás vagy pikkelysömör) kezelésére alkalmasak. Hatóanyag-tartalmuknál fogva koncentráltan veszik célba a problémát. Emiatt jóval nagyobb sikerrel is kecsegtetnek a boltokban elérhető társaiknál. Mindezt személyre szabottan, fejbőrünk és hajunk állapotához legjobban illő kombinációval kapjuk. Érdemes tehát egy próbát tennünk.

Ez a cikk szponzorált tartalom, megrendelő: turbohair.hu

Az auditált mérések szerint havonta átlagosan 12 millió alkalommal kattintják az olvasóink Like Company Kft hírportáljait. A támogatott cikkek egy hónapig címlapon vannak, így a partnereink reklámjait tényleg nagyon sokan látják, ezért hatásosak. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát.