Döbbenetes részletek derültek ki a Pilisen történt halálos autóbalesetről. Mint megtudtuk: rendőrök akarták igazoltatni a gépjármű sofőrjét, de ő nem állt meg, hanem elmenekült a helyszínről.

Fennakadt egy kerítésen

A BudaPestkörnyéke.hu írt arról, hogy tragikus baleset történt a Pest megyei Pilisen. Egy Renault előbb villanyoszlopnak hajtott, majd fennakadt egy kerítésen. A történtekről azóta döbbenetes részletek derültek ki. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Igazoltatni akarták

A rendőrök igazoltatni akartak egy autót, de az nem állt meg, ehelyett nagy sebességgel menekülni kezdett, majd villanyoszlopnak csapódott.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Darabokra tört az oszlop

A nagy erejű ütközés következtében az oszlop darabokra tört. Az oszlopon lévő vezeték leszakadt, majd az autóra esett. A szerencsétlenül járt gépkocsiban két ember ült.

Feszítővágó is kellett

A monori hivatásos tűzoltók a vezeték feszültségmentesítése után feszítővágó segítségével kiszabadították a roncsból a beszorult embert, majd áramtalanították és átvizsgálták a járművet.

Meghalt a sofőr

Az autót vezető 37 éves férfi meghalt. Rajta kívül egy ember utazott a kocsiban, őt súlyos állapotban kórházba szállították.

Rögzítették a balesetet

A balesetet biztonsági kamerás felvétel rögzítette. Ebből kiderül, hogy a személygépkocsi alaposan átlépte a megengedett sebesség határát, a becsapódás pedig igen erős és mint kiderült, végzetes volt.

A felvétel

https://rtl.hu/hirado/2023/01/02/halalos-baleset-pilis

 „Nem volt szerencséje”

„Nem volt szerencséje. Sose tudjuk meg ki volt és miért menekült. Nem tudok nevetni rajta, nem érzek elégtételt, de az emberi ostobaság mindig feldühít. Az ilyen emberek miatt halnak meg ártatlanok, ám a karma most gyorsan visszaütött” – írta az interneten egy hozzászóló a baleset után.

„Halálba kergették!”

„Halálba kergették! Soha nem értettem, miért kell addig üldözni valakit amíg nem öl meg mást vagy magát. Ha nem üldözik, nem száguldozik, rendszam megvan, már meglesz úgy is, vagy legalább biztonságos távolságból követni, majd valahol szöges drótot húzni neki. Szerencse, hogy nem halt meg más ártatlan.” – tette hozzá egy másik kommentelő. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: a szerencsétlenül járt Renault. Fotó: Monor HTP