Amint azt a BudapestKörnyéke.hu is megírta meghalt Dobos Attila, az “Isten véled édes Piroskám” című dal szerzője. A legendás zenésznek pedig még nagy tervei voltak, azonban szervezete 80 éves korában feladta a harcot. A táncdalfesztiválok sztárja szerette volna feleségül venni kedvesét, Hatvaniné Erzsót, azonban az élet nem adott nekik több időt, lehetőséget, ugyanis Dobos Attila január 4-én, hajnalban elhunyt.

Mary Zsuzsi férje volt

Gyakran lépett színpadra feleségével, Mary Zsuzsival, akivel 1965-ben házasodtak össze és öt évig voltak együtt. Angéla lányuk Németországban született meg. Amikor külföldre települt át, a rádióadók a dalainak sugárzását abbahagyták, a lemezét betiltották, és a boltokból megsemmisítés céljából visszavonták. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A LikeNews.hu korábban írt Dobos Attila és Mary Zsuzsi viharos házasságáról. Az erről szóló cikket ide kattintva tudod elérni.

Forrás: slagermuzeum.hu

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Házasodni akart

Dobos Attilának nagy tervei voltak, szerette volna már tavaly feleségül venni kedvesét, aki nem csak társa, ápolója is volt. De erre már nem kerülthetett sor. A kedveséről, aki egyben az ápolója is volt a zenész húga, Zsuzsanna beszélt a Blikknek, mint mondta: ” Attila örült, hogy mellette volt, sokat számított neki a jelenléte. Esküvőt akartak, de ez végül nem valósult meg. ”

Kapcsolódó:

Megszólalt Erzsó is

A lapnak megszólalt Dobos Attila kedvese, Erzsó is, aki könnyeivel küzdve mesélte el, a zenész még a halálos ágyán is csak arra vágyott, hogy oltár elé vezesse.

Elköszönt tőle

A lányai mellett én voltam az egyetlen, aki még bemehetett hozzá.Mindennap ott voltam az ágya mellett, fogtam a kezét, beszéltem hozzá, és reménykedtem, hogy hamarosan kiengedik.A halála előtti napon is ott voltam vele, és bár reménykedtem a felépülésében, elköszöntem tőle” – mondta a portálnak elcsukló hangon az asszony.

Halálos ágyán kérte meg kedvese kezét

“December 17-én a halálos ágyán újra megkérte a kezemet. Azt mondta, nincs más vágya, mint hogy a felesége legyek, azt akarta, az egész világ tudja, hogy mi összetartozunk. Tavaly többek közt azért sem tartottuk meg az esküvőt, mert világra szóló lakodalmat szeretett volna, de a vírus miatt nem lehetett volna. Nagyon szeretett volna felgyógyulni, és azt terveztük, hogy a 81. születésnapja után egybekelünk. Sajnos az élet nem adta meg ezt nekünk.” – mesélte Erzsó.

Megismerkedésük

Erzsó és az énekes három és fél éve ismerték meg egymást. A Dobosnál húsz évvel fiatalabb asszony először a zenész ápolója volt, majd amikor Erzsó kapcsolata zátonyra futott az énekes bevallotta neki, hogy szereti, írja a Blikk.

Nagy szerelem

“Nagy szerelem a miénk, ám a terveinknek és a kapcsolatunknak véget vetett a betegsége. Ami vigasztal, hogy bár az esküvő elmaradt, tavaly nyáron voltunk ruhapróbán, és láthattuk egymást szépen felöltözve, úgy, ahogyan a nagy napon lettünk volna. Megadatott nekünk, hogy idős korunkban átélhettük a tini boldogságot.”

Négyszer nősült meg

Dobos Attila egyébként nagy szívtopró hírében állt. Kalandos élete során négyszer is megnősült. Végül a nála 34 évvel fiatalabb Erzsébet oldalán találta meg a boldogságot, akinek 2021 szilveszterén kérte meg a kezét és aki akkor is mellette volt amikor egészségi állapota romlani kezdett. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Dobos Attila – Forrás: YouTube