Amint azt a BudapestKörnyéke.hu is megírta meghalt Dobos Attila, az “Isten véled édes Piroskám” című dal szerzője. A legendás zenésznek pedig még nagy tervei voltak, azonban szervezete 80 éves korában feladta a harcot. A táncdalfesztiválok sztárja szerette volna feleségül venni kedvesét, Hatvaniné Erzsót, azonban az élet nem adott nekik több időt, lehetőséget, ugyanis Dobos Attila január 4-én, hajnalban elhunyt.

Mary Zsuzsi férje volt

Gyakran lépett színpadra feleségével, Mary Zsuzsival, akivel 1965-ben házasodtak össze és öt évig voltak együtt. Angéla lányuk Németországban született meg. Amikor külföldre települt át, a rádióadók a dalainak sugárzását abbahagyták, a lemezét betiltották, és a boltokból megsemmisítés céljából visszavonták. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A LikeNews.hu korábban írt Dobos Attila és Mary Zsuzsi viharos házasságáról. Az erről szóló cikket ide kattintva tudod elérni.

Forrás: slagermuzeum.hu

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

Házasodni akart

Dobos Attilának nagy tervei voltak, szerette volna már tavaly feleségül venni kedvesét, aki nem csak társa, ápolója is volt. De erre már nem kerülthetett sor. A kedveséről, aki egyben az ápolója is volt a zenész húga, Zsuzsanna beszélt a Blikknek, mint mondta: ” Attila örült, hogy mellette volt, sokat számított neki a jelenléte. Esküvőt akartak, de ez végül nem valósult meg. ”

Kapcsolódó:

Megszólalt Erzsó is

A lapnak megszólalt Dobos Attila kedvese, Erzsó is, aki könnyeivel küzdve mesélte el, a zenész még a halálos ágyán is csak arra vágyott, hogy oltár elé vezesse.

Elköszönt tőle

A lányai mellett én voltam az egyetlen, aki még bemehetett hozzá.Mindennap ott voltam az ágya mellett, fogtam a kezét, beszéltem hozzá, és reménykedtem, hogy hamarosan kiengedik.A halála előtti napon is ott voltam vele, és bár reménykedtem a felépülésében, elköszöntem tőle” – mondta a portálnak elcsukló hangon az asszony.

Halálos ágyán kérte meg kedvese kezét

“December 17-én a halálos ágyán újra megkérte a kezemet. Azt mondta, nincs más vágya, mint hogy a felesége legyek, azt akarta, az egész világ tudja, hogy mi összetartozunk. Tavaly többek közt azért sem tartottuk meg az esküvőt, mert világra szóló lakodalmat szeretett volna, de a vírus miatt nem lehetett volna. Nagyon szeretett volna felgyógyulni, és azt terveztük, hogy a 81. születésnapja után egybekelünk. Sajnos az élet nem adta meg ezt nekünk.” – mesélte Erzsó.

Megismerkedésük

Erzsó és az énekes három és fél éve ismerték meg egymást. A Dobosnál húsz évvel fiatalabb asszony először a zenész ápolója volt, majd amikor Erzsó kapcsolata zátonyra futott az énekes bevallotta neki, hogy szereti, írja a Blikk.

Nagy szerelem

“Nagy szerelem a miénk, ám a terveinknek és a kapcsolatunknak véget vetett a betegsége. Ami vigasztal, hogy bár az esküvő elmaradt, tavaly nyáron voltunk ruhapróbán, és láthattuk egymást szépen felöltözve, úgy, ahogyan a nagy napon lettünk volna. Megadatott nekünk, hogy idős korunkban átélhettük a tini boldogságot.”

Négyszer nősült meg

Dobos Attila egyébként nagy szívtopró hírében állt. Kalandos élete során négyszer is megnősült. Végül a nála 34 évvel fiatalabb Erzsébet oldalán találta meg a boldogságot, akinek 2021 szilveszterén kérte meg a kezét és aki akkor is mellette volt amikor egészségi állapota romlani kezdett. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Dobos Attila – Forrás: YouTube