Ahogy azt korábban mi is megírtuk, hármas ikreket vár Ruzsa Magdi. Az énekesnő pár napja egy koncerten elbúcsúzott a rajongóitól, ma mégis egy új klippel jelentkezett. A videót az agglomerációban, Turán található kastélyszállodában vették fel, ez Orbán Viktor vejének, Tiborcz Istvánnak a tulajdonában van. A klipet a cikkünk végén láthatod.

Meglepte az országot

Ruzsa Magdi meglepte az országot, amikor bejelentette hármas ikreket vár. Az énekesnő utolsó fellépése szeptember 26-án, a MOM Kulturális Központban volt, ahol Bereczki Zoltán vendégeként állt színpadra. Sokan azt hitték, innentől jó darabig nem hallunk felőle. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Új klip

Rúzsa Magdi péntek reggel egy új klippel rukkolt elő, amit a legutóbbi lemezének címadó dalához készített. A kísérteties kisfilm, amelynek rendezője Jimy J. Hollywood, a Turai Kastélyban forgott. A videóban az énekesnő maga is vámpírrá változik, cikkünk alján nézheted meg a videót.

Napi 300 ezer érdeklődő olvasó! A BudaPestkörnyéke.hu a 11. legolvasottabb hírportál lett Magyarországon. Részletek itt. Közben ne hagyd ki a napi programajánlatunkat sem, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ide kattintva megnézem a friss programokat.

 

 

Gyönyörű a turai kastély

Forrás: botaniqkastely.hu

Orbán Viktor vejének a kastélya

A hivatalos nevén Botaniq Turai Kastély hatalmas akciókkal nyílt meg tavaly nyáron. Tiborcz István, a miniszterelnök vejének 19 szobás turai kastélyszállója 2020-ban még veszteséggel zárt. A turai kastély konkrétan a TRA Real Estates Kft. nevű céghez tartozik, amely a Tiborcz István által tulajdonolt BDPST Zrt. tulajdonában van.

Veszteséges

A társaság 127,4 millió forint árbevételt realizált főtevékenységből 2020-ban, a főtevékenység pedig a szállodai szolgáltatás. Ekkora forgalom egyelőre nem volt elég a nyereséges működéshez, konkrétan 237 millió forintos veszteséggel zártak – írja az mfor.hu.

Kell a reklám

Talán a reklám miatt kellenek a jól ismert arcok a szépen felújított kastélyba. Nem csak Ruzsa Magdi új klipje készült itt mostanában, de Rubint Réka is tartott már itt alakformáló edzőtábort, de a világsztár John Travolta is feltűnt itt a nyáron.

Egymilliós pezsgő

A koronavírus-járvány kellős közepén nagy volt a nyüzsgés, Tiborcz István turai luxusszállodájánál. Hadházy Ákos országgyűlési képviselő fotókat posztolt a parkolóban álló méregdrága luxusautókról és a jövés-menésről. A vendégek a járvány miatt hivatalosan üzleti útra érkeztek. A szálloda weboldala szerint a vendégek egymillió forintos pezsgővel is koccinthatnak.

Luxusautók a kastély parkolójában

Forrás: Facebook/Hadházy Ákos

Magyar mágnások

A turai kastély mindig is a magyar mágnások kedvelt helye volt. A kastélyt báró Schossberger Zsigmond termény-nagykereskedő építtette feleségének, Mayer von Gunthof Teréznek. A báró 1869-ben az Esterházy-családtól vásárolta meg a Pest megyei Turán elterülő birtokot, ahol 1883-ra megépíttette az általa megálmodott kastélyt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

NER-lovagok luxusautókkal, luxuspezsgőkkel

A 21. század NER-mágnásai 50-60 milliós luxusterepjárókkal érkeznek, a kastély itallapja szerint pedig ha úgy tartja kedvük, üvegenként 1,3 millió forintba kerülő luxuspezsgőt is iszogathatnak a luxusbárban. A weboldal alapján számos bort lehet kapni 500-600 ezer forintért, ebből arra lehet következtetni, hogy van is erre kereslet. EZ IS ÉRDEKELNI FOG: 600 ezres pezsgő 50 ezres kaviárral: Mutatjuk a NER-lovagok kedvenc helyeit Budapesten

Itt van Ruzsa Magdi új klipje

Kiemelt kép: részlet a klipből