Alaposan összetört Varga Viktor barátnőjének autója, miután rádől egy társasházra egy daru szerdán a 13. kerületben. Liliána autója is éppen parkolt, amikor bekövetkezett a baleset.

Varga Viktor posztja

Varga Viktor az Instagram-sztorijai között számolt be arról képekkel karöltve, hogy barátnője, a táncművész Zsembera Liliána balszerencsés napot tudhat maga mögött. Az énekes arról írt követőinek, hogy barátnője szomszédjának házára rádőlt egy építési daru, amiből „kapott” Liliána autója is. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Zsembera Liliána autója

Forrás: Instagram/Varga Viktor

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Rádőlt a házra a daru

Amint arról tegnap a BudaPestkörnyeke.hu is beszámolt, a 13. kerületben, lezárták a Reitter Ferenc utcát a Rokolya utca és a Keszkenő utca között, mert tűzoltók dolgoznak. Egy daru dőlt rá egy felújított társasházra.

Forrás: baleset-info.hu

Nincsenek sérültek

Később kiderült, hogy a balesetben senki nem sérült meg, de a társasház homlokzatán és a tetőszerkezete erősen megrongálódott.

Még nyaralnak

A szakemberek nem tudtak bemenni a megrongálódott részbe, mert a lakók nincsenek otthon, emiatt egy másik lakásba sem tudtak hazatérni a tulajdonosok.

Gyerekek játszottak a baleset előtt

A baleset előtt a ház kertjében gyerekek játszottak, a daru ezt követően dőlt rá az épületre. Állítólag a daru az érintett lakás gyerekszobáját zúzta össze.

Nyomoz a rendőrség

A Budapesti Rendőrfőkapitányság ismeretlen tettes ellen nyomozást indított foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés miatt. Nincs gyanúsítottja az ügynek, a nyomozást pedig szakértők bevonásával folytatják.

Nyaralni mentek a lakók

Varga Viktor a balesettel kapcsolatban azt írta, Sem a házban, sem az autóban nem tartózkodott senki. „Eközben Lily szomszédjára rádőlt egy óriási építési daru. Meg persze a Lily autójára is… szerencsére senki nem sérült, a házban lakó háromgyerekes család fél órával a zuhanás előtt elment nyaralni. Lily pedig biciklivel ment a dolgára aznap. Szerencsétlenségére”.

Varga Viktor és Zsembera Liliána

Forrás: TV2

Másfél éve jöttek össze

Varga Viktor énekes, a Csillag születik műsorban tűnt fel, szerepelt a Sztárban sztár c. műsorban és az Édes Élet realityben, 2021-ben a Totem kalandrealityben láthatták a nézők. Közel másfél éve alkotnak egy párt Zsembera Liliána színésszel.. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: baleset-info.hu