Lezárták a XIII., Reitter Ferenc utcát a Rokolya utca és a Keszkenő utca között, mert tűzoltók dolgoznak. Egy daru dőlt rá egy felújított társasházra.

Terelés

A 20E autóbusz terelve közlekedik, nem érinti a Futár utca megállót. A 30-as, a 30A és a 230-as autóbusz szintén terelve közlekedik, nem érinti a Futár utca és a Rokolya utca megállót és a Keleti Pályaudvar felé a Kucsma utca megállót sem. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nincsenek sérültek

Később kiderült, hogy a balesetben senki nem sérült meg, de a társasház homlokzatán és a tetőszerkezete erősen megrongálódott.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Még nyaralnak

Úgy tudjuk, hogy egy lakásba nem tudnak bemenni, mert a lakók nincsenek otthon és ezért egy másik lakásba sem tudnak hazatérni a tulajdonosok.

Gyerekek

A Blikk azt írja, hogy a baleset előtt a ház kertjében gyerekek játszottak, a daru ezt követően dőlt rá az épületre. Állítólag a daru az érintett lakás gyerekszobáját zúzta össze.

Fotó a helyszínről

baleset-info.hu.

Nyomoznak

A Budapesti Rendőrfőkapitányság ismeretlen tettes ellen nyomozást indított foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés miatt. Nincs gyanúsítottja az ügynek, a nyomozást pedig szakértők bevonásával folytatják.

Gázvezeték

Munkavégzés közben elvágtak egy gázvezetéket Budapest X. kerületében, a Keresztúri úton. Az esethez a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották, valamint a helyszínre érkeztek a gázszolgáltató munkatársai is. A gázszivárgás megszüntetéséig lezárták a környéket.

Kigyulladt

Száraz aljnövényzet gyulladt ki körülbelül két hektáron Budapest XVIII. kerületében, a Nagykőrösi út és a Kettős-Körös utca közötti területen. A lángokat a fővárosi hivatásos tűzoltók fékezték meg. Az egységek az utómunkálatokat végzik a helyszínen.

Ez is érdekelhet

Óriásdaru a Lánchídnál – 8 tonnás elemeket szállítottak a felújítás alatt álló hídhoz.

Itt is jöttek a tűzoltók

A szén-monoxid-érzékelő jelzése miatt riasztották a fővárosi hivatásos tűzoltókat Budapest V. kerületébe, egy Aulich utcai lakóházhoz. Az egység a gázszolgáltató munkatársaival közösen méréseket végeztek, a műszerek az egyik helyiségben kimutatták a mérgező gáz jelenlétét a levegőben. A gázszolgáltató a készüléket lezárta.

Címlapfotó: baleset-info.hu.