Nehéz gyermekkoráról beszélt Balázs Andi. A színésznő nővérét, saját házuk előtt gázolta halálra egy autó, a tragédiába pedig Andi édesanyja belebetegedett. A gyászoló anya egy évig ki sem ment az utcára, a tragédia az egész családot felemésztette. 

Tragédia Balázs Andiéknál

A családjuk legnagyobb tragédiájáról vallott Balázs Andi. A színésznő felidézte azt a vérfagyasztó pillanatot, amikor 7 éves nővére az édesanyja szeme láttára halt meg. Andi akkor 4 éves volt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Halálra gázolta egy autó

„A házunk előtt egy ittas vezető elütötte őt 120-al. Ellökte onnan a barátnőjét és szembe állt ezzel az autóval. Az a kislány neki köszönheti az életét, ő már felnőtt nő és mindig, amikor meglátom, akkor nagyot dobban a szívem, mert ő is ezt a traumát hordozgatja egész életében. Csodálatos 4 gyermeket nevel és nagyon óvja, félti őket” – mondta Andi Kadarkai Endre legújabb podcastjének vendégeként. 

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Belebetegedett az édesanyja

Az akkor még mindössze 4 éves Andi a kapuban állva édesanyjával együtt végignézett. Ezután a gyászoló anya idegösszeomlások sorozatát élte meg és a pszichés betegségekből egészségügyi problémák alakultak ki, amelyekkel élete végéig küzdött.

Nem tudott rajta segíteni

„Az egész életemet 4 éves koromtól az ő elvesztéséig úgy éltem, hogy kórházban volt, beteg volt. Én ezt felnőttként tökéletesen megértem, kamaszként nem tudtam vele mit kezdeni. Azt éreztem, ebben az egészben nem vagyok elég visszatartó erő és nem tudok rajta segíteni” – emlékezett vissza édesanyjára Balázs Andi. 

Egy évig nem hagyta el a házat

Andi édesapjának köszönheti, hogy könnyebben vészelte át azt az időszakot, annak ellenére, hogy az apuka is óriási gyötrelmeket élt át az elvesztett gyermeke miatt. Anyukája 1 éven át képtelen volt kilépni a házból, hiszen szembesülnie kellett volna a tragédia helyszínével.

Kanalanként ették 

„Amikor az édesanyámat hazahoztuk a kórházból, 38 kilóra volt lefogyva és azt mondták az orvosok, hogy: búcsúzzanak el tőle, akkor apukám azt mondta, na majd meglátjuk. Jó? Kanalanként etettük a levessel anyukámat. Egy kanál leves, egy katica volt, egy matrica a táblázaton. Ha kigyűlt 10 katica, anyukám kapott egy ajándékot. Kimentünk a konyhába, megfogtuk egymás kezét apukámmal, kicsit sírdogáltunk, megtöröltük a szemünket és visszamentünk” – idézte fel a szívszorító emlék történetet Balázs Andi. 

Balázs Andi és kedvese, Gábor már több mint 20 éve alkotnak egy párt, ennek ellenére az esküvőre még nem került sor. A színésznő állítása szerint rátalált a másik felére, aki nemcsak a szerelme, de a legjobb barátja is egyben – erről is beszélt a műsorban a színésznő.

Nem bírta tovább

Bár már összeszokott párosnak számítanak, náluk is akadtak mélypontok. Andi visszaemlékezett arra, amikor már huzamosabb ideje voltak együtt, mégis úgy érezte, nem bírja tovább.

Elköltözött a párjától

„A hetedik évben fogtam magam, és elköltöztem. Akkor lettem harmincéves, rögtön jött, hogy hova tart az életem, mi lesz most velem. Nem volt benne semmilyen nagy dráma, csak éreztem, hogy csak úgy ülünk egymás mellett, olyan semmi nem történik időszak volt. Fogtam magam, nem veszekedve, nem kiabálva, nem csúnyán, hanem az volt, hogy csak elmegyek. Sírtunk egy kicsit, és mondta, hogy jó, rendben van” – idézte fel a tizennégy évvel ezelőtti emléket A Nemek Igenje című műsorban. 

Fél évig randiztak

A művésznő mindössze egy kerülettel költözött messzebb, és annyira határozott volt abban, hogy vége a kapcsolatuknak, hogy minden holmiját magával vitte. Gábor azonban a harmadik hónapban már nem bírta tovább nélküle és egy romantikus üzenetet küldött neki.

Hazaköltözött

Ekkor újra randizni kezdtek, és egyik nap, Gábor hívására újra hazaköltözött. Balázs Andi szerint jót tett a kapcsolatuknak ez a kis szünet, főleg, hogy újra elkezdtek ismerkedni. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Balázs Andi – Forrás: TV2