Kell néha a humor, még ha az ügynek a fele sem tréfa: levelet írt Kovács Gergely, amiben a Kutyapárt elnöke jelentkezett Tiborcz István privát klubjába.

Privát klub nyílik

Október elején nyílik Tiborcz István privát klubja, amelynek vezetését a BDPST Group klaszterigazgatójára bízták, aki a Hilton Budapest éléről érkezett a cégcsoporthoz az idén tavasszal, illetve korábban olyan luxushoteleket irányított, mint a bécsi, a prágai vagy a savudrijai Kempinski, de volt a Gundel étterem ügyvezetője és pályafutása elején a német védelmi miniszter privát séfje is – írja az Index. A BudapestKörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Óriásvillák, társasházak

Kovács Gergely, a Magyar Kétfarkú Kutyapárt (MKKP) elnöke korábban már posztolt egy képet a beruházásról. A madártávlatból készített képeken az látszik, hogyan változott meg a környék: a fákat kivágták, és 16 új épületet – óriásvillákat, társasházakat – húztak fel a Svábhegyen. Itt épül az elitklub.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Eredetileg erdős telek volt

Az egykori, a 12. kerületben található Fonográf klub helyén nyitotta meg az „angolszász privát klubok hagyományait idéző” Botaniq Klubot a miniszterelnök vejének cége – írja Kovács Gergely. Az ingatlant az az eredetileg erdős telket a Piarista Rend kapta meg egyházi kárpótlásul még a rendszerváltás után.

NER-közeli vállalkozók

Az MKKP elnöke úgy tudja, hogy a terület, amely közvetlenül a néhai Fonográf klub alatt látható, Szíjj László NER-közeli vállalkozó tulajdona. Egy másik rész pedig a szintén NER-közeli Nyerges Zsolt érdekeltségébe tartozik.

Felvételt kér

Most levélben kért felvételt Kovács Gergely a hírhedt angolszász stílusú, csupán tagsággal látogatható privát klubba. A kérést a Facebook-oldalán tette közzé.

Ismeri Pokornit

Levelében megemlíti, hogy ő is személyesen ismeri Pokorni Zoltánt, és bár közbeszerzésen még nem indult, de mindenképp szeretne a közeljövőben a privát klub tagjaként. Kovács Gergely azt is megjegyzi: „a tagdíj nem számít. Szerencsére egyikünknek sem.”

Bébialpakabőrből készült boxzsák

Tájékoztatást kért ugyanakkor arról, hogy „a klubban található boxzsákra lehet-e időpontot foglalni, és, hogy valódi bébialpak bőrből készült-e, továbbá, hogy a hintalovakat felnőttek is használhatják-e.”

Hozzon egy logós szalvétát

A poszt gyorsan berobbant, szombat estére több mint 1500 reakciót kapott rá az elnök. És persze érkeztek a „komoly” kommentek is. Valaki azt írta, hogy szeretne Kovács Gergely barátja lenni, „abszolút érdekmentesen”. Más azt kérte tőle, hogy ha bejutna, akkor a logós szalvétából hozzon el egyet neki a gyűjteményébe. Míg megint más inkább egy pilisi kirándulást javasol. A BudapestKörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Kovács Gergely, az MKKP elnöke – fotó: Facebook